Getir Finans 10000 TL Yatırarak 500 TL Kazanmak

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Getir Finans hesabınıza 10000 TL atın sonrasında getir finans sanal kartınız ile Nays'a 10000 TL yükleyin. Nays'a 10000 TL yatırdıktan sonra 500 TL cashbackiniz gelecek. Naysa yatırdığınız parayı da geri kendi hesabınıza havale edebilirsiniz.
Kartlarım kısmına tıkladığınız da sana özel %5 iade yazdığından emin olun yoksa olmaz.
eyw

nays hesabım onaylı değilmiş müşteri hizmetleriyle görüştüm onayladım limitlerim yükseldi.
getir kart bilhilerim ile karttan para yükle diyorum 3d secure sayfasında teknik hatadan dolayı yüklenemedi diyor.
.müşsteri hizmetleriyle görüşücemde,,Var mı bunun çözümü.
havale ile para atılıyor ama karttan yükleyemiyorum
getir kart bilgilerinde naysa isim soyisim ne yazıyoyor getir sanal kartta isim yazmıyor çünkü ?

nays hesabım onaylı değilmiş müşteri hizmetleriyle görüştüm onayladım limitlerim yükseldi.
getir kart bilhilerim ile karttan para yükle diyorum 3d secure sayfasında teknik hatadan dolayı yüklenemedi diyor.
.müşsteri hizmetleriyle görüşücemde,,Var mı bunun çözümü.
havale ile para atılıyor ama karttan yükleyemiyorum
getir kart bilgilerinde naysa isim soyisim ne yazıyoyor getir sanal kartta isim yazmıyor çünkü ?
Sanal kartının limitini ayarla, kart internete alışverişe açık mı bak ve kartı sil ve yeni kart oluştur.

7- Reklam amaçlı, referal link / kod içeren paylaşımlar yasaktır.

Üye olacağım kodu olan varmı birde halen devam ediyormu kayıt ol 500tl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Referans kodu olan varsa bana yazsın kayıt olacağım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri