❌İndirim Bitti! YEMEK SEPETİ MARKET KEMİK VE TAVUK SUYU 0 TL

Valla vicdan düzeyiniz çıtayı her zaman aşıyor. Ne zaman daha kötüsü olamaz desem hep daha kötüsünü görüyorum :D
Ya bilader erpiliç in üretim ve paketleme bölümlerinde çalıştım gördüklerimi anlatsam şaşarsın , sanki firmalar sizi çok düşünüyor da ne anlatıyorsun ..... ( söylencek çok şey varda bunu söylemek de suç firmayı karalamaya giriyormuş )

ilk paylaşıldığında telegram sayfasında görmüştüm, almadım ama tr halkını tanıyorsam buna bile çökerler demiştim ki öyle olmuş adam 10 tane almış klasik tr şaşırtmaz

ilk paylaşıldığında telegram sayfasında görmüştüm, almadım ama tr halkını tanıyorsam buna bile çökerler demiştim ki öyle olmuş adam 10 tane almış klasik tr şaşırtmaz
Kendi dahil olduğun halkı aşağılayarak kendini yücelttiğini mi sanıyorsun? Telegram gruplarında indirim peşinde koşarken iyi, başkası alınca mı 'klasik TR'? Alamadığın için oluşan kuyruk acını 'ülke elden gidiyor' edebiyatıyla süsleme. Madem bu kadar etik bekçisisin, o indirim gruplarında işin ne?

Boşver vaktini israf etme, hiçbir marka böyle bir kampanyayı 5 adet stoktan açmaz. Kampanya olduğunu varsayalım 2 adet stok koyar en fazla diğer ürünleri ile satar. Fiyatlandırma hatası yapılmış, muhtemelen sorun yaşamamak içinde yollanıyor. Kuyruk acısı falan bunlar çok çocukça tabirler, bu postu ilk gören benim, burada paylaşılmadan öncede gördüm çok fazla vaktimde vardı almadım, ama alamamak ile almamayı tercih etmek farklı şeyler. Bu devirde 43 inç TV yi 1400tl'ye almaya çalışan birine laf anlatamazsın :)

Son düzenleme:
Kendi dahil olduğun halkı aşağılayarak kendini yücelttiğini mi sanıyorsun? Telegram gruplarında indirim peşinde koşarken iyi, başkası alınca mı 'klasik TR'? Alamadığın için oluşan kuyruk acını 'ülke elden gidiyor' edebiyatıyla süsleme. Madem bu kadar etik bekçisisin, o indirim gruplarında işin ne?
Niye kendimi yücelteyim olanı söylediğim için yine suçlu olduk, afiyet olsun bol bol pilava yahut çorbana katar afiyetle yersin.

Niye kendimi yücelteyim olanı söylediğim için yine suçlu olduk, afiyet olsun bol bol pilava yahut çorbana katar afiyetle yersin.
Pilava mı katarım çorbaya mı katarım orası benim bileceğim iş ama senin bu 'etik bekçiliği' ayağıyla yaptığın kuyruk acısı gerçekten çok bayatladı. 'halk böyle şöyle' diye ağlayacağına, bu kadar takıldığın o gruplardan çıkacak iradeyi göster önce. Hem o sofrada oturmak isteyip hem de masadakilere laf atmak sadece senin samimiyetsizliğini gösterir. Afiyet olsun dileğine gelince; merak etme, fırsatı değerlendirmeyi bilenlere tadı her zaman güzel gelir.

Boşver vaktini israf etme, hiçbir marka böyle bir kampanyayı 5 adet stoktan açmaz. Fiyatlandırma hatası yapılmış, muhtemelen sorun yaşamamak çinde yollanıyor. Bu postu ilk gören benim, burada paylaşılmadan öncede gördüm aladabiliyordum almadım. Bu devirde 43 inç TV yi 1400tl'ye almaya çalışan birine laf anlatamazsın :D
Bir bitmediniz arkadaş ya. Alma tamam ama şöyle gelip her seferinde almayarak bir şey becermişsiniz gibi milletin alması yüzünden ağlamayın. 1400 liralık TV konusunda da aynı satıcı o televizyonu piyasa fiyatının edip etmeyeceği bile tartışılacakken piyasasının %25 üzerine satıyor şu anda. Onlar her fırsatta vatandaşa geçirirken sıkıntı yok ama vatandaş yapınca sıkıntı oluyor ne hikmetse. Sizin gibiler olduğu sürece %25 de %50 de geçirir satıcılar.

Geri