Gpularçokpahalı
80+
- Reaksiyon skoru
- 190
Hocam o victuslarda değilmiydi ?
Şunu gördümOmen serilerinde hall sensör sorunu olmuyor diye biliyorum dediğiniz Victuslar için geçerli olması lazım.
Hocam o victuslarda değilmiydi ?
Şunu gördümOmen serilerinde hall sensör sorunu olmuyor diye biliyorum dediğiniz Victuslar için geçerli olması lazım.
50 - 60K BÜTÇE VAR TAKSİTLİ NE ÖNERİRSİN HOCAM. Macbook air m4 almayı düşünüyordum ama arada tft falan oynuyorum oyun tarafından da beni tatmin etsin istiyorum. Var mıdır tavsiyen?54 bin TL'ye satıldığını görünce almak için el gitmiyor maalesef
100w ile 140w arası performans farkı düşük olması sadece rtx 4000 serisinde geçerli. 5000 serisinde hissedilir fark oluyor. 115W ise zaten tam güç çekiyormuş.İşlemcinin TDP si 28w. Ekran kartıda muhtemelen 100W civarı güç çekiyodur. Ama 100w ile 140w arasında bir performans farkı birkaç fps dışında olmuyor bunun hakkında PC hocasının bir videosu var izleyebilirsin.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Standartı 90w'mış galiba "Unleash Mode" diye bir modu açarsan 115w çekmeye başlıyormuş bu modeller. Muhtemelen fan hızlarını fulleyip maksimum gücü çekiyor.
2025 te çıktı bu omenler. Hall sensör problemi 2023 modellerde vardı. Güncel seride sorun yok.Tabi tabi işlemci ram ekran daha iyi ekran kartı daha iyi sadece %15 lik fiyat farkı cezbediyor. 55-65 az bir fark değil. Birde slim modeller sıcaklık olayında hep dezavantajlı. Ayrıca hp lerde hall sensör problemi düşündürücü
Elimde HP Victus için orijinai 200w adaptör var onla kullansam sorun olur mu kiRTX 5070 90w+15w=105w olmalı ama 75w'da takılı kalıyor şikayetleri vardı ve 150w'lık kısmen yetersiz bir adaptörle geldiği iddia ediliyordu.
Ekran kartı 75 wattlarda kalma sıkıntısı yaşanıyor dendi ama yaşıyor musunuz?Neye göre slim modele ısınıyor diyorsunuz benim pc bozuk o zaman 70derece civarlarında geziyor hep son fan hızını gaming hubdan açtım baya sesli daha o sese hiç ulaşmadı pc. cod mw oynuyorum şuanda saatlerce oynarsan battery drain oluyor sadece tek skntısı bu. 54e aldık aldıranlardan Allah razı olsun
Nası bakıcam ona bilmiyorumki her oyunu ful ayarlarda açıyorEkran kartı 75 wattlarda kalma sıkıntısı yaşanıyor dendi ama yaşıyor musunuz?