PC Sistemi Geliştirmek İçin Çevre Birimleri Önerisi hk.

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
25000
Selam herkese,

Şuanda normal olarak pc ve 1 monitörlü kendimce yeterli bir sistemim var. Şuanki monitörüm 24" ve biraz küçük geliyor. Sistemim için 1 monitör eklemeyi masayı değiştirmeyi ve Monitör arm'ları ile sistemi göz ve kullanışlılık açısından daha iyi hale getirmeyi düşünüyorum. Aşağıya linkleri ekledim. Mantıklı ve f/p tüm önerilere açığım teşekkürler.

xDrive Rüzgar Oyuncu Masası Barok (120x60)

CASPER Excalibur M.E315QVC-C 31.5" 2K QHD 180HZ 1MS PİVOT Curved

North Bayou NB F160 17-32" Çift Kol 2-9 kg Amortisörlü Monitör Standı 2026 Versiyon (17-32 inch)

North bayou F80 al , sonradan pişman olursun keşke 2 tane alsaydım da ayrı ayrı yerelere koysaydım dersin .
Monitör seçimi sana kalmış çok bilmiyorum.

Bende bu masadan var , alalı 4 5 yıl oldu ortalama 2 monitör ve 2 tutacak + ekipmanlar vs. sorunsuz kullanıyorum yıllardır
Başka modelleri var onlarada bakabilirsin istersen , masaya o kadar para verme o fiyat farkına git başka bir şey al benim görüşüm.
Bu masayı alırsan 3k cebinde onuda monitöre yatır veya başka birşeyer

Hocam selam ürünleri biraz inceledim teşekkür ederim. Ayrıca kaç kg taşır acaba 2 monitör ve kollarla sıkıntı yaşadınmı hiç?

Selam herkese,

Şuanda normal olarak pc ve 1 monitörlü kendimce yeterli bir sistemim var. Şuanki monitörüm 24" ve biraz küçük geliyor. Sistemim için 1 monitör eklemeyi masayı değiştirmeyi ve Monitör arm'ları ile sistemi göz ve kullanışlılık açısından daha iyi hale getirmeyi düşünüyorum. Aşağıya linkleri ekledim. Mantıklı ve f/p tüm önerilere açığım teşekkürler.

xDrive Rüzgar Oyuncu Masası Barok (120x60)

CASPER Excalibur M.E315QVC-C 31.5" 2K QHD 180HZ 1MS PİVOT Curved

North Bayou NB F160 17-32" Çift Kol 2-9 kg Amortisörlü Monitör Standı 2026 Versiyon (17-32 inch)

bunlardan hiç biri alınmaz masa için ceramical sitesine git orda istediğini al bir çok çeşit var north bayou f80 daha iyi kol olarak onu alırsın monitrde bunu al
sonra yanınada bir zurna ye

Ceramical'in 160 cm ve 140 cm lik masalarını L hale getirip kullanıyorum. 160 cm lik masanın üstünde 2 tanesi F80 ile birlikte olmak üzere toplamda 3 tane 24 inch monitör duruyor. Kasa diğer masada duruyor. Şuana kadar bi sıkıntı yaşamadım

Teşekkür ederim hocalar. Masa konusunda sizin söylediğiniz ceramical markasını kullanıcam ama dokusu vs. nasıldır boş bir suntadan masa istemiyorum. içi dolu bir ahşap görünümlü masa düşünüyorum. Ayrıca monitör konusunda şuanki 24" bunu pivot veya kenara alıp ana olarak 32" curved 2k bir monitör düşünüyorum hem fifa hemde hikayeli oyunlar hemde film maç vs konular için bu şekilde düşündüm

uanda normal olarak pc ve 1 monitörlü kendimce yeterli bir sistemim var. Şuanki moni
bunlardan hiç biri alınmaz masa için ceramical sitesine git orda istediğini al bir çok çeşit var north bayou f80 daha iyi kol olarak onu alırsın monitrde bunu al
sonra yanınada bir zurna ye
Kral adam 24 küçük geliyor diyor sen 24 öneriyorsun yine :D

27 2K Olarak benin önerebileceğim şey AOC Q27G4ZR olur bende yeni aldım ve gayet memnunum.

Kral adam 24 küçük geliyor diyor sen 24 öneriyorsun yine :D

27 2K Olarak benin önerebileceğim şey AOC Q27G4ZR olur bende yeni aldım ve gayet memnunum.
Görmemişim kusura bakmayın :kekw: 😶‍🌫️

Ben olsam ses sistemi dizer veya oled monitör alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,652
Üyeler
195,103
Son üye
SaintCommunity
Geri