Öneri 2k Monitör Önerisi bütçe 10k-20k

hocam şöyle bi detay var attığınız modelin renk gamutu az da olsa daha düşük (renk doğruluğu o kadar önemli değil ama kullanılan panelin kalitesini gösteriyor diye biliyorum) bu monitörü önermenizin özel sebebi nedir

bende buraya göre cevap yazdım hocam zaten ama şuınu kaçırmışım sizin attığınız 10 bit benim attığım 8 bit mantıklı gerçekten, birde bu attığınız monitör standını ben şuana kadar hiç kullanmadım masamda ince ve nispeten küçük bir masa sığar mı sığarsa nasıl olur bilemedim

bende buraya göre cevap yazdım hocam zaten ama şuınu kaçırmışım sizin attığınız 10 bit benim attığım 8 bit mantıklı gerçekten, birde bu attığınız monitör standını ben şuana kadar hiç kullanmadım masamda ince ve nispeten küçük bir masa sığar mı sığarsa nasıl olur bilemedim
Monitörü Alırsın , Daha Sonrasında Masa Değiştirirsen Veya Masana Sorun Çıkarmıyorsa İkisini Birlikte Kullanırsın .

Monitör F/P Açısından Güzel Bence .

hocam var mıdır öneriniz en ucuz alınabilicek olarak alttakini buldum xiaominin ölü piksel riskini ve fiyatını göze almaya değer mi yoksa asusdan devam mı bilemedim

Kendim bunu kullanıyorum. Gayet memnunum fps oyunları için falanda hızı iyi.

Geri