https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...plus-uhs1-r98-hafiza-karti-siyah-1246775.html şunu kaçırdık 3 al 2 öde5334TL
SanDisk microSDXC UHS-I hafıza kartı, Nintendo Switch Zelda Edition 1 TB (U3, Class 10, 100 MB/s aktarım, oyunlar için daha fazla yer) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SanDisk microSDXC UHS-I hafıza kartı, Nintendo Switch Zelda Edition 1 TB (U3, Class 10, 100 MB/s aktarım, oyunlar için daha fazla yer) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesaj otomatik olarak birleştirildi:
400TL
Glorious Oyun - Mekanik Oyun Klavyeleri için Fox Lineer Manyetik Hall Efekt Anahtarları (36 ADET), Oyun için Sessiz Kırmızı Anahtarlar, HE Hotswap Klavyeler için Manyetik Anahtarlar, Arkadan : Amazon.com.tr: Elektronik
Glorious Oyun - Mekanik Oyun Klavyeleri için Fox Lineer Manyetik Hall Efekt Anahtarları (36 ADET), Oyun için Sessiz Kırmızı Anahtarlar, HE Hotswap Klavyeler için Manyetik Anahtarlar, Arkadan : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Ben görmemiştim bunu baya iyi fiyatmış gerçekten hocam
Ben formu okumadan aldım birkaç saat önce de iptal mi etsem sen öyle diyince düşündüm birşimdi iptal ettim arkadaşlar almak isteyen varsa takip edebilir. batarya süresi çok az geldi bu seviyelerde
bu ne zaman düştü ben hiç görmedim bunu
3 al 2 öde ile başlamış dün akşam gördüm ben sadece istanbulda 1 mağazada vardı.bu ne zaman düştü ben hiç görmedim bunu
hocam kişisel tercihim o benim ne beklediğinle ilintili kötü kulaklık değil sadece gün aşırı kulaklık şarj etmek istemiyorum.Ben formu okumadan aldım birkaç saat önce de iptal mi etsem sen öyle diyince düşündüm bir
Bu pinleri kırık x870 elite ice ı ısrarla satıyorlar
Devlet sırrı değil de konuda konuşulması yasak ve kapanmasına sebebiyet verebilir.köle devlet sırrı heralde
kaçtıLogitech G PRO X SUPERLIGHT Kablosuz LIGHTSPEED Oyuncu Mouse, 25.600 DPI, HERO Sensör, 5 Özelleştirilebilir Tuş, 1 ms Bildirim Hızı, Uzun Pil Ömrü, PC / Mac ile Uyumlu, Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Logitech G PRO X SUPERLIGHT Kablosuz LIGHTSPEED Oyuncu Mouse, 25.600 DPI, HERO Sensör, 5 Özelleştirilebilir Tuş, 1 ms Bildirim Hızı, Uzun Pil Ömrü, PC / Mac ile Uyumlu, Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
kaçtı