🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Arctis Nova 1 aldım ben de, 1200e 2 gün önce. Kutunun tam ortası yırtıktı ama kulaklık sorunsuz. Anlamadığım şey kutunun tam ortasını yırtıp niye iade iade edersin :D

4700TL
şimdi iptal ettim arkadaşlar almak isteyen varsa takip edebilir. batarya süresi çok az geldi bu seviyelerde

şimdi iptal ettim arkadaşlar almak isteyen varsa takip edebilir. batarya süresi çok az geldi bu seviyelerde
Bunların batarya süresi niye az oluyor ya logitech de aynı bu paralardaki kulaklıkları, bin liralık düz qcy, anker kulaklıklar bile 50-60 saat pil ömrü oluyor bunların böyle olması çok saçma harbi.

Bunların batarya süresi niye az oluyor ya logitech de aynı bu paralardaki kulaklıkları, bin liralık düz qcy, anker kulaklıklar bile 50-60 saat pil ömrü oluyor bunların böyle olması çok saçma harbi.
cloud 3s 100 saat abi birde okudum 20yi bile çıkartmıyormuş hs80 max bu serinin alınabilir modeli

Hocam bunlar wireless kulaklık sizin baktığınız ürünler bluetooth. Wireless kulaklıkta sürekli en az kayıp ile haberleşme olduğu icin bataryaları hızlı tükeniyor, bluetooth teknolojisinde gecikme çok yüksektir bunu müzik veya filmde fark edemezsiniz

Hocam bunlar wireless kulaklık sizin baktığınız ürünler bluetooth. Wireless kulaklıkta sürekli en az kayıp ile haberleşme olduğu icin bataryaları hızlı tükeniyor, bluetooth teknolojisinde gecikme çok yüksektir bunu müzik veya filmde fark edemezsiniz
Açıklama için teşekkürler hocam ama yine de 5k lık kulaklık için 20 saat pil süresi insana ister istemez az geliyor.

Açıklama için teşekkürler hocam ama yine de 5k lık kulaklık için 20 saat pil süresi insana ister istemez az geliyor.
Süreyi uzatmak için batarya büyütmeleri gerekiyor batarya büyüdüğü zaman ağırlık artıyor biliyorsunuz fakat kulaklıkta kafa baskısı hesaplandigi için 20gr ağırlık 40gr yapmak zorunda kalıyorlar dengede dolayı, daha öncesi roccat kave 5.1 kulaklığını kullandım gerçek 5.1 surround kulaklıktı sağ ve solda 3 er adet hoparlör mevcuttu kulaklıkta 450 gram veya 480 gram gibi bir şeydi 2 saatten sonra insanda bas ağrısı yapıyordu o yüzden hafif ve verimli kulaklik üretiyorlar diye düşünüyorum, Ayrıca düşük mah kullanıp uzun süre sarj süresini artırmak istediklerinde daha ileri ses işlemcisi ve iletim teknolojisi kullanmaları gerekiyor oda üretim maliyetini arttırdığı için firmalar kar marjını düşürmek istemiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,000
Üyeler
191,200
Son üye
avcikurt98
Geri