4 farklı IP Adresinden Steam Aile Paylaşımı

Reaksiyon skoru
49
4 arkadaşız hepimiz farklı yerlerde yaşıyoruz 2 kişi tamamen farklı şehirlerde. Steam de aile hesabı kurduk hikayeli oyunları ortak alıp oynamayı düşündük. Bunun bir zararı olur mu? Steam bunu fark edip sorun çıkarır mı ya da bu durum yasak mı?

4 arkadaşız hepimiz farklı yerlerde yaşıyoruz 2 kişi tamamen farklı şehirlerde. Steam de aile hesabı kurduk hikayeli oyunları ortak alıp oynamayı düşündük. Bunun bir zararı olur mu? Steam bunu fark edip sorun çıkarır mı ya da bu durum yasak mı?
iyi de stema aile paylaşımının da amacı bu ya zaten

iyi de stema aile paylaşımının da amacı bu ya zaten
Evet ama aynı ev şartıyla diye biliyorum. Arkadaşlarımın steam hesaplarına kendi evimden giriş yaparak katılabildim kendi evlerinden katılamadılar.

Evet ama aynı ev şartıyla diye biliyorum. Arkadaşlarımın steam hesaplarına kendi evimden giriş yaparak katılabildim kendi evlerinden katılamadılar.
öyle bir şart yok netflix sandınız sanırım. İstediğiniz yerden oynayabilirsiniz ip adresiyle bir alakası yok

Oyunlarda Denuvo yoksa sıkıntısız offline oynarsınız. Denovu olursada günlük cihaz limiti koyuyor ama oda 5 di sanırsam oda sıkıntı olmaz.

kardeşim sen olayı yanlış anlamışsın. şimdi birincisi, steam aile oluşturunca o gruba max 5 kişi giriyor. o grupta kim varsa onların sahip olduğu oyunlarda eğer ''aile paylaşımı'' özelliği varsa o gruptaki herkes o oyunu indnirip oynayabiliyor. Tek şart aynı anda oynayamazsınız.
ayrıca bir aileden çıkarsan 5 yıl başka bir aileye katılamazsın o hesapla.
Evet ama aynı ev şartıyla diye biliyorum. Arkadaşlarımın steam hesaplarına kendi evimden giriş yaparak katılabildim kendi evlerinden katılamadılar.k

kardeşim sen olayı yanlış anlamışsın. şimdi birincisi, steam aile oluşturunca o gruba max 5 kişi giriyor. o grupta kim varsa onların sahip olduğu oyunlarda eğer ''aile paylaşımı'' özelliği varsa o gruptaki herkes o oyunu indnirip oynayabiliyor. Tek şart aynı anda oynayamazsınız.
ayrıca bir aileden çıkarsan 5 yıl başka bir aileye katılamazsın o hesapla.
Ne bileyim biraz araştırdım herkes farklı şeyler söylemiş aldırış etmiyoruz o zaman teşekkür ederim :)

Geri