Eğer ilerde çok ısınan işlemciye geçersen abartı olmaz, ama bu işlemci için fazla, o paraya millet boşa almıyor, pompa kalitesi, fan kalitesi vb daha uzun ömürlü, onu da alsan kimse niye aldın demez, bütçe varsa alabilirsin.Bendede ryzen 7800x3d var artic 3 almayı düşünüyordum abartımı olur o zaman
Sorun yaşayan yoksa sıkıntı yok ama bn almazdım şahsen tercih meselesiSorun yaşayan olmadı. Alanlar olmuştu.
Biraz marka takıntılığı olabilir sende deepcool veya thermalright filan alabilirsin.Sorun yaşayan yoksa sıkıntı yok ama bn almazdım şahsen tercih meselesi
Ben kule tipi kullanıyrum sıkıntı yok Hatta Enermax kullanıyom O da çin menşei ama 2013 de çıkmış piyasada bilinirliği yüksek güzel bi marka.Peerless Vision 360 UB ARGB WHITE – Thermalright
www.thermalright.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Biraz marka takıntılığı olabilir sende deepcool filan alabilirsin.
Anladım. 2 Kere kule tipi de kullandım sıvı da 2 kere sıvı soğutma yazın odanı ısıtmıyor kule pişiriyor resmen onu deneyimledikten sonra le360 v2 aldım 3 sıvı soğutmam oldu. Aşırı memnunum aldığıma eğer değişirsem ekranlı filan alırsam alırım.Ben kule tipi kullanıyrum sıkıntı yok Hatta Enermax kullanıyom O da çin menşei ama 2013 de çıkmış piyasada bilinirliği yüksek güzel bi marka.
Benim demek istediğim iyice bi araştırıp alınması çünkü piyasada yeni bi marka ve kendini çok kanıtlamış değil ondan dolayı yani
Hangi kule tipini kullandın hocam acbaa yani piyasada sıvı soğutuculardan yarı yarıya ucuz olup daha iyi performans göstreren bir çok kule tipi var aslında.Anladım. 2 Kere kule tipi de kullandım sıvı da 2 kere sıvı soğutma yazın odanı ısıtmıyor kule pişiriyor resmen onu deneyimledikten sonra le360 v2 aldım 3 sıvı soğutmam oldu. Aşırı memnunum aldığıma eğer değişirsem ekranlı filan alırsam alırım.
Kardeşimin odasında doğalgaz açmıyoruz vallahi ısıtıyor oda kokuyorAnladım. 2 Kere kule tipi de kullandım sıvı da 2 kere sıvı soğutma yazın odanı ısıtmıyor kule pişiriyor resmen onu deneyimledikten sonra le360 v2 aldım 3 sıvı soğutmam oldu. Aşırı memnunum aldığıma eğer değişirsem ekranlı filan alırsam alırım.