Yardım 27 ve 25 inc monitör önerisi

bende şuanda 2k monitör bakıyorum aklıma bu çok yattı

10 bit dci-p3 %96 adobe rgb %92.5 srgb %124 tek sorunu bitık pahalı ama trendyolda peşine 9 taksit fırsatları var ben bunu düşünüyorum şahsen

Bu İkisini Almanı Tavsiye Ederim Yinede Kalan Para İle Masa Çekerim :)

Bu İkisini Almanı Tavsiye Ederim Yinede Kalan Para İle Masa Çekerim :)
hocam haklısınız da masa alsam evimde koyucak yer yok ev değiştirince masa işine bakıcam inşallah hani harbiden imkan yok şuanda olsa benimde aklıma çok yattı attığınız ürün bende hali hazırda asus tuf bir monitör kullanıyorum bir tık eski bi model ve baya memnunum tek eksiği pivot olmaması attığınız kolda gerçekten çok güzel onu kafama yazdım ilerde almayı düşünüyorum ama aoc monitörün asustan ne gibi eksikleri var kullanılan panel mi daha kötü o yüzden mi tavsiye etmiyosunuz, asusun öne çıkan özelliği fiyatı ve srgb oranı %5 daha yüksek üretilen panel kalitesi hakkında bilgim yok eğer biliyorsanız ve beni aydınlatırsanız sevinirim çünkü kağıt üzerinde asusun attığım aoc den %srgb ve fiyat harici bir artısı yok üstüne hatrı sayılır eksikleri var; pivot, hz, parlaklık(güneşli ortamda kullanmak zorunda kalıyorum).

hocam haklısınız da masa alsam evimde koyucak yer yok ev değiştirince masa işine bakıcam inşallah hani harbiden imkan yok şuanda olsa benimde aklıma çok yattı attığınız ürün bende hali hazırda asus tuf bir monitör kullanıyorum bir tık eski bi model ve baya memnunum tek eksiği pivot olmaması attığınız kolda gerçekten çok güzel onu kafama yazdım ilerde almayı düşünüyorum ama aoc monitörün asustan ne gibi eksikleri var kullanılan panel mi daha kötü o yüzden mi tavsiye etmiyosunuz, asusun öne çıkan özelliği fiyatı ve srgb oranı %5 daha yüksek üretilen panel kalitesi hakkında bilgim yok eğer biliyorsanız ve beni aydınlatırsanız sevinirim çünkü kağıt üzerinde asusun attığım aoc den %srgb ve fiyat harici bir artısı yok üstüne hatrı sayılır eksikleri var; pivot, hz, parlaklık(güneşli ortamda kullanmak zorunda kalıyorum).
Hz Dışında Pek Bir Fark Yok Bence .

Dediğim Gibi AOC Alacağına 2 Kollu Monitör Standı Alırım Ve Masa Çekerdim Yinede .

Ne Kadarlık Bir Alanın Var Masa İçin ?

Hz Dışında Pek Bir Fark Yok Bence .

Dediğim Gibi AOC Alacağına 2 Kollu Monitör Standı Alırım Ve Masa Çekerdim Yinede .

Ne Kadarlık Bir Alanın Var Masa İçin ?
hocam malesef masa için direkt alanım yok masa değiştiremicem ve o kol içinde gerçekten çok yerim yok ve masama da güvenmiyorum aoc marka açısından mı güvenmiyosunuz fiyat fazlalığından ötürü mü, çünkü bende asuscuyum tek kafama takılan aoc ye güvenip güvenmemek, haricinde hz si olsun usb portları olsun ve pivot olsun genel olarak aoc çok güzel gözüküyor ama dediğim gibi paneli kim üretiyodur asusunki mi daha kalitelidir aoc ninki mi onu bilmiyorum

hocam malesef masa için direkt alanım yok masa değiştiremicem ve o kol içinde gerçekten çok yerim yok ve masama da güvenmiyorum aoc marka açısından mı güvenmiyosunuz fiyat fazlalığından ötürü mü, çünkü bende asuscuyum tek kafama takılan aoc ye güvenip güvenmemek
Fiyat Fazlalığı Hocam .

Yinede Alabiliyorsanız Hepsini Alın Kenarda Dursun Malum TR Simülatör :)

Fiyat Fazlalığı Hocam .

Yinede Alabiliyorsanız Hepsini Alın Kenarda Dursun Malum TR Simülatör :)
haklısınız o konuda ;( VG27AQL5A modeli olsa onda pivot da var ona çok daha sıcak bakabilirdim ama aradaki fiyat fazlalığı taksitle gerçekten baya bi eriyo ordan aklımı çeldi aoc

ben daha önce pttavmde alışveriş yapmdım cok mu kötü bir site çünkü bende sistem toplamaya çalışlıyorum burdan bir kaç şeyde almak isterim
Satıcıya Bağlı Ama PTT Kargo İle Gönderim Olduğu İçin Çok Uzun Süreç :)

ben daha önce pttavmde alışveriş yapmdım cok mu kötü bir site çünkü bende sistem toplamaya çalışlıyorum burdan bir kaç şeyde almak isterim
hocam kargo ve site bence özellikle elektronikte en önemlileri ben şahsen ptt kargoya güvenmiyorum hatta arası da yer yer tercih etmediğim oluyo, o yüzden ben olsam pttden almazdım bişey 10 kişinin başına gelmez 1inin gelir o 1 kişinin ağzı yanar işte o yüzden almışken bikaç yüz lira fazla verip adam gibi sitelerden almak en mantıklısı bence

Geri