CMF 1 telefonu nasıldır

Wezkez

80+
Reaksiyon skoru
55
Arkadaşlar ben bir sorun olmaz ise yarın CMF 1 telefonunu alacağım sizce nasıl ne kadar güncelleme gelecek falan öyle çok oyun falan oynamıyorum veya bunun yerine önerebileceğiniz başka telefon var mı bütçem 15 bine kadar çıkabilir.

A26 da bakabilirsin

Çirkin duruyor biraz a26 ya da cmf daha uygun bence

Çok bilgim yok hocam samsungdan devam ederdim şahsen :)

Arkadaşlar ben bir sorun olmaz ise yarın CMF 1 telefonunu alacağım sizce nasıl ne kadar güncelleme gelecek falan öyle çok oyun falan oynamıyorum veya bunun yerine önerebileceğiniz başka telefon var mı bütçem 15 bine kadar çıkabilir.
hiç memnun olmayan görmedim sadece nfc ve kılıf bulamamaktan şikayetçi insanlar xiaomi alma başka bir şeye bakacaksan
youtubede kerem enginar çekmişti kendi parası ile alıp sponsorsuz incelemişti bi bak istersen

Bu bütçeye en iyisi.NFC sizi sorun etmeyecek ise alın geçin,ama eğer bütçe bir tık daha çıkarsa A26.

nfc benim için sorun değil sanırım o telefonu alacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birde kılıf satan hiçbir yer yokmu bende göremedimde

telefon oyun oynamada biraz üzebilir bende onu alacaktım onun yerine yd ip13 aldım bu sene
birde kılıf satan hiçbir yer yokmu bende göremedimde
çok zor... ekran koruyucusu bile zor bulunuyor Nothing Phone 1'e bakmanı öneririm

telefon oyun oynamada biraz üzebilir bende onu alacaktım onun yerine yd ip13 aldım bu sene

çok zor... ekran koruyucusu bile zor bulunuyor Nothing Phone 1'e bakmanı öneririm
Nothing 1 in sıfırı satılmıyor bende ondan alcaktım 2. elde almak istemiyorum

Nothing 1 in sıfırı satılmıyor bende ondan alcaktım 2. elde almak istemiyorum
biraz araştırdım evet stoğu bitmiş birkaç ay önce vardı oysaki, yazık olmuş bitmesi...
cmf phone alabilirsin o halde bende ip13'den cmf'e geçmeyi düşünmüyorum değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,875
Üyeler
191,180
Son üye
nuriozkan
Geri