R5 7500f boşta sıcaklığın birden yükselip düşmesi

Reaksiyon skoru
0
yeni pc topladım kullanalı 1 ay oluyor. işlemcim boşta sadece tarayıcı açıkken 45 dereceden 60 dereceye çıkıyor birden, yükte de test ettim 2-3 oyun test ettim 65 dereceyi geçmiyor. stress testi de gerçekleştirdim her şey normal virüs taraması yaptım temiz çıkıyor bu konu hakkında fikri olan var mıdır?
boşta bunu yapmasının sebebi nedir?
işlemci r5 7500f
ekran kartı rx 9060xt

yeni pc topladım kullanalı 1 ay oluyor. işlemcim boşta sadece tarayıcı açıkken 45 dereceden 60 dereceye çıkıyor birden, yükte de test ettim 2-3 oyun test ettim 65 dereceyi geçmiyor. stress testi de gerçekleştirdim her şey normal virüs taraması yaptım temiz çıkıyor bu konu hakkında fikri olan var mıdır?
boşta bunu yapmasının sebebi nedir?
işlemci r5 7500f
ekran kartı rx 9060xt
Anlık voltaj yükselip düştüğü için yüksek ihtimalle bir uygulama açarken olur öyle normaldir

coldpower kule tipi soğutucu 4 borulu 120mm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oyunda 60-65 dereceleri geçmiyor ama anlam veremdim:D
Anlık yukselmeler normal. Fan devrini ona göre ayarlarsan kafan şişmez

Amdlerde anlık çıkış yapıp inebilir bu normal. Mouse u hareket ettirip 2 dosya açtığınızda bile bu olur. Mühim olan oyundaki sıcaklıktır

Yeni toplamışsınız ilk kez amd kullanıyosunuz kaygınız normal

2019 da ryzen 3600 sistem dizdiğimde aynı sorunu bende yaşamıştım normal yani. İşlemciler hızlı çalışıyor normaldir. Komut veriyosunuz çünkü :)

Drop falan yemiyorsan kullanmaya devam edebilirsin

Amdlerde anlık çıkış yapıp inebilir bu normal. Mouse u hareket ettirip 2 dosya açtığınızda bile bu olur. Mühim olan oyundaki sıcaklıktır

Yeni toplamışsınız ilk kez amd kullanıyosunuz kaygınız normal

2019 da ryzen 3600 sistem dizdiğimde aynı sorunu bende yaşamıştım normal yani. İşlemciler hızlı çalışıyor normaldir. Komut veriyosunuz çünkü :)
evet oyunlarda 60-63 arası üstünü görmüyor o yüzden kafam rahatladı teşşekürler cevap için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,700
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri