Yardım Am5 anakartın pinlerini yamulttum yardım

Arkadaşım da işlemci değiştirirken Colorful B650 V15in pinini kırdı 1000 TL'ye anakartı değiştirdiler direkt. Oksid bilişim bakıyordu Colorful'a şaşırttılar valla

Son düzenleme:
O soketi değiştirmek kolay değil degişseler de zaten b650mr kadar fiyat çıkar. Garantiye yolla sonuç alamazsan kendin iğne ile yapmaya çalış veya güvendiğin bir bilgisayarcıya götür düzeltsin.
Tanıdık bir bilgisayarcıya yaptırmayı düşünüyorum bu soket işe yarar mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım da işlemci değiştirirken Colorful B650 V15in pinini kırdı 1000 TL'ye anakartı değiştirdiler direkt.
Peki hocam servise nasıl ulaşabilirim

Kendin de yapabilirsin ama profesyonel destek alırsan para almayan örnekler var dediğim gibi sormalısın
Hocam sen iyi bir yere denk gelmişsin Ankara da çoğu yer 800-2000 arası para istiyor garanti de vermiyor.

Her bilgisayarcıda yok o soketi değiştirecek alet öyle basit bir şey değil o soketi değiştirmek ve dediğim gibi değişseler de anakart kadar ücret çıkar pinler de kırık yoksa dikkatli şekilde düzeltmek de fayda var.

Asus yetkili servisi servispoint olması lazım iletişime geçip ürünü yolla. Ondan önce satın alınan yer ile de iletişime geçmen daha sağlıklı olur ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,390
Üyeler
193,020
Son üye
dyanesa
Geri