❌İndirim Bitti! Lian Li STRİMER WİRELESS(24p) 3500tl pckolik

Lian li nin o modeli de var ama Lian li ekosistemi yapmıyorsan pahalı kaçar başka markalara bakmamı öneririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu anakarta takılıyor ekran kartına değil bu arada Lian li strimer Wireless her ekran kartına uyumlu benim ekran kartımda da Lian li var

İndirimi Lian li ekosistemi yapan arkadaşlar için paylaştım
okey anladım gzüel fiyatı var lian li ekosistemi yapanlar için alınabilir gerçekten

Hocam benim bildigim içerisinden kablosuz dongle alıcı çıkmıyor. Fanlarda geliyor bunlarda yok diye biliyorum
evet çıkıyor ama fanlardaki gibi arkasında 19 pin girişli şeklinde değil biraz daha dandik bi alıcı çıkıyor sadece 24 pin de çıkıyor diğer strimer wirelesslerde çıkmıyor

Bu sadece görsellik için mi ne işe yarıyor anlamadım
hocam bu anakartına zaten halihazırda bağlayacağın kabloyu rgb kablolarla değiştiriyorsun gibi düşün sadece görsellik evet 24 pin kablosunu rgb kablo ile değiştiriyorsun gibi

evet lian li ürünlerinin strimer ve lcd modellerini çok zor çıkarıyorlar gaming gecesinde kasımdan beridir her cuma takip ettim anca 5 ayda dizebildim kasayı
sonraki hafta da 16+12 gelmişti onu da aldım ama bir türlü tl reverse fanları denk getiremedim onlar gaming gecesine çok nadir düşüyor galiba en sonunda normal aldım geçtim 4 ay olcak çünkü yeter :D

evet çıkıyor ama fanlardaki gibi arkasında 19 pin girişli şeklinde değil biraz daha dandik bi alıcı çıkıyor sadece 24 pin de çıkıyor diğer strimer wirelesslerde çıkmıyor

hocam bu anakartına zaten halihazırda bağlayacağın kabloyu rgb kablolarla değiştiriyorsun gibi düşün sadece görsellik evet 24 pin kablosunu rgb kablo ile değiştiriyorsun gibi
Fanlarda da artık dediğin şekilde çıkmıyor sadece usb girişi mevcut

sonraki hafta da 16+12 gelmişti onu da aldım ama bir türlü tl reverse fanları denk getiremedim onlar gaming gecesine çok nadir düşüyor galiba en sonunda normal aldım geçtim 4 ay olcak çünkü yeter :D
İkimi de aynı haftada aynı ürünler almışız ben de sondaki hafta 16+12 ti almıştım 70 stok vardı çok mutlu olmuştum 😂 6x140 3 lcd fanlardan aldım ben şuan Lian li edge hub kaldı sadece kasayı tamamlamak için

Fanlarda da artık dediğin şekilde çıkmıyor sadece usb girişi mevcut
Nasıl çıkmak zorunda ama 19 pini nereye bağlayacağız her anakartta 3-4 giriş olmuyor ki Lian li edge USB hub satmak için mi yaptılar böyle 🤦

İkimi de aynı haftada aynı ürünler almışız ben de sondaki hafta 16+12 ti almıştım 70 stok vardı çok mutlu olmuştum 😂 6x140 3 lcd fanlardan aldım ben şuan Lian li edge hub kaldı sadece kasayı tamamlamak için

Nasıl çıkmak zorunda ama 19 pini nereye bağlayacağız her anakartta 3-4 giriş olmuyor ki Lian li edge USB hub satmak için mi yaptılar böyle 🤦

Lian li ekosistem yoldaşı olmuşuz :D neden usb hub ihtiyacın var ki 2 tane usb girişin varsa birine controlcü bağlarsan ihtiyacı karşılamaz mı ki

Lian li ekosistem yoldaşı olmuşuz :D neden usb hub ihtiyacın var ki 2 tane usb girişin varsa birine controlcü bağlarsan ihtiyacı karşılamaz mı ki
6x140 Uni fan tl Wireless, 5x120 Uni fan tl Wireless, 3 tane strimer Wireless, 1 tane de sıvı soğutma sence yeter mi 😅😂

örnek teşkil etmesi amacıyla fotoğraf atacaktım da neden atamıyorum bilgisi olan var mı?

Son 6 ayın en düşük fiyatı ben 1 ay önce Gaming gecesinden uzun takipler sonucu bu fiyata almıştım. 2. El fiyatına.
Valla tam da aradığım üründü 4.5 üzerine alacaktım görmesem görür görmez dün akşam çektim cpu yu da 2299 a aldım kablosunu gamin gecesinde miss gibi seriyi tamamladım gpu ya gerek yok saklı zaten kablom ilaç gibi geldi valla

Önümüz ay başında LCD TL fan çekerim yada lcdsiz+ kasa doldururum içini miss gibi

Kasa+ fan+ işlemci soğutucu 9850x3d ile kullanılacak önerisi olan var mı? Lian-li diziyorum

Son düzenleme:
6x140 Uni fan tl Wireless, 5x120 Uni fan tl Wireless, 3 tane strimer Wireless, 1 tane de sıvı soğutma sence yeter mi 😅😂
sende fan baya çokmuş kasan kanatlanabilir :D strimer ile fanların dongle ayırmak gerekiyor mu ben strimerleri 3lü fanın dongle'a takmayı düşünüyodum 7 fan var bende

Lian li ekosistem yoldaşı olmuşuz :D neden usb hub ihtiyacın var ki 2 tane usb girişin varsa birine controlcü bağlarsan ihtiyacı

sende fan baya çokmuş kasan kanatlanabilir :D strimer ile fanların dongle ayırmak gerekiyor mu ben strimerleri 3lü fanın dongle'a takmayı düşünüyodum 7 fan var bende
Yok gerekmiyor 10 adete kadar destekliyor dongle

Valla tam da aradığım üründü 4.5 üzerine alacaktım görmesem görür görmez dün akşam çektim cpu yu da 2299 a aldım kablosunu gamin gecesinde miss gibi seriyi tamamladım gpu ya gerek yok saklı zaten kablom ilaç gibi geldi valla

Önümüz ay başında LCD TL fan çekerim yada lcdsiz+ kasa doldururum içini miss gibi

Kasa+ fan+ işlemci soğutucu 9850x3d ile kullanılacak önerisi olan var mı? Lian-li diziyorum
İşlemci soğutucu için acelen yoksa ve bütçen izin veriyorsa tryx panorama nın aynısından Lian li çıkaracak önümüzdeki 3 ay içerisinde onu bekle derim. dandik bi soğutucu aldım çıkana kadar iş görsün yeter pusuda bekliyorum

Fanları kesinlikle sl alma tl al soğutucuyu da bekleyebilirsen Lian li ekosistemi için vazgeçilmez bir parça olan hydroshift 2 curved çıkacak 3 ay içerisinde onu bekle derim tryx panoramanın aynısı gibi. referansları o. onu bekle derim eğer idare edebileceğin soğutucu varsa kasa da artık bütçene bağlı bütçeni bilmediğin için yorum yapamıyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,449
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri