Yardım TP-Link Archer TX20E Alınır mı ?

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,300
ITX olsa oluyor genelde o yüzden dedim de sen mATX toplamışsın. Buna o adaptör alınabilir iyi gider altta biraz alan var gibi.
2 tane oturacağı soket varya denedim kartı küçülttüm ztn manli gallardo 2060 süper taktım cuk diye oturdu ama amaç gaming değil tv sistem ufak tefek oyun sistem oda ztn kardeşimin kartıydı :D bende oem acer kasadan çıkma 1650 aldım tam oldu minicik iyi oldu

Wifi kartları öyle aşırı ısınma yapmaz ki. Ayrıca mercusys tp-link'in alt markasıdır. Genellikle fiyat performans ürünleri vardır. 2-3 yıldır mercusys halo h50g mesh kullanırımm. Çok stabil.

Önemli olan noktalardan biri kaç mbit internet ile kullanacaksınız. 1 gbit internet ile mercusys ile tam hız alırsınız. tx20 ile 600-650 mbitlerde tıkanırsınız.

marka bir tık güven vermedi ya birde laptop wifi kartı gibi ya sorun olur mu ki archer daha güven verdi hem soğutma bloklu vs daha premium duruyor
Marka TP Linkin alt markası az çok aynı şeyleri kullanıyorlar ürünlerde. Archer soğutucu vs olarak güzel duruyor ama attığım da hem daha ucuz hem diğerinde AX1800 modülü varken onda AX3000 modülü var. AX3000 modülü olan TP Link modeli TX55E var mesela ama çok daha pahalı kalıyor. Soğutucu çok önemli mi emin değilim normalde çıplak olarak kullanılır zaten bu kartlar ısınma vs çok olmaz.

Laptop Wifi kartı gibi değil direkt o kartlardan var bunların üzerinde zaten, diğerinin üzerinde siyah blok olmasa o da aynı. Anakartında o slot olsa direkt o modüllerden önerecektim sana ama o yokmuş işte 😀

Son düzenleme:
Wifi kartları öyle aşırı ısınma yapmaz ki. Ayrıca mercusys tp-link'in alt markasıdır. Genellikle fiyat performans ürünleri vardır. 2-3 yıldır mercusys halo h50g mesh kullanırımm. Çok stabil.

Önemli olan noktalardan biri kaç mbit internet ile kullanacaksınız. 1 gbit internet ile mercusys ile tam hız alırsınız. tx20 ile 600-650 mbitlerde tıkanırsınız.
Mesh ürünlerinin yazılımı iyi mi? Ben de bir süredir 1Gbit için H25BE ile Mesh kurmayı düşünüyorum da yeter mi emin olamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,975
Üyeler
191,195
Son üye
Apollon00
Geri