Tasarladığımız web sitesi nasıl olmuş öneriniz var mı?

Eyvallah hocam teşekkür ederim. Ben çok karışık şeylere girmedim açıkçası, klasik şekilde yaptım. Backend tarafında PHP kullandım.
Frontend de bildiğin HTML, CSS, JS. Yani ekstra Node falan yok, her şeyi PHP içinde hallettim diyebilirim 😄
Admin panel de ayrı bir sayfa, giriş sistemi koyup oradan verileri yönetiyorum. İstersen nerede takıldın yaz, yardımcı olmaya çalışırım.

Ön yüzde sorunum yok hocam da sunucu ve backend kısmında problemlerim var

Güzel fakat hazır şablon veya ai ile yaptığınız belli. En azından az buçuk bu işler ile uğraşmış kişiler için.

yoğun şekilde ai kokuyor site. tasarımlar en basic seviyedeki ai kodlarıyla yapılmışa benziyor
Güzel fakat hazır şablon veya ai ile yaptığınız belli. En azından az buçuk bu işler ile uğraşmış kişiler için.
Yapay zekadan yardım aldığımızı belirttim zaten. AI varken neden uğraşalım teknoloji gelişti :)

Yapay zekadan yardım aldığımızı belirttim zaten. AI varken neden uğraşalım teknoloji gelişti :)
evet ai işleri kolaylaştırıyor ama benim demek istediğim aslında sitenin tasarımı özgün değil direkt ai tasarımı

Arkadaş haklı. Tabii ki yapay zekadan yardım alınabilir çok normal fakat fazla kullanıldığı zaman da tek düze siteler ortaya çıkıyor.

Arkadaş haklı. Tabii ki yapay zekadan yardım alınabilir çok normal fakat fazla kullanıldığı zaman da tek düze siteler ortaya çıkıyor.
demek istediğim buydu evet

site görsellerini stitch e atıp ideate seçeneği ile öneri alabilirsin verimli oluyor

Geri