Maksimum 25 bin TL Cs GO ve ETS oynayabileceğim hazır sistem önerisi.

Reaksiyon skoru
55
Arkadaşlar kardeşim için alacağım, sadece CS go ve ETS oynuyor sorunsuz kullanacağımız sadece KASA, monitör ve diğer ekipmanlar var. Önereceğiniz bir şey varsa atarsanız çok sevinirim

Taksitli sıfır biraz zor gibi ancak 2nci el bakarım derseniz misal geçen hafta bir arkadaşa 5600 3060ti b550 anakart 16 ram 1tb ssd sistemi 25k ya aldık 2nci el tarafında da fiyatlar maalesef uçuk ama güzel sistemlerde düşüyor

Taksitli sıfır biraz zor gibi ancak 2nci el bakarım derseniz misal geçen hafta bir arkadaşa 5600 3060ti b550 anakart 16 ram 1tb ssd sistemi 25k ya aldık 2nci el tarafında da fiyatlar maalesef uçuk ama güzel sistemlerde düşüyor
O kadar anlamıyorum işlerden kandırılmaya müsaitim :D o yüzden 0 ilk tercihim olacaktır.

Arkadaşlar kardeşim için alacağım, sadece CS go ve ETS oynuyor sorunsuz kullanacağımız sadece KASA, monitör ve diğer ekipmanlar var. Önereceğiniz bir şey varsa atarsanız çok sevinirim

Sıfır almak nerdeyse Hiç bir zaman mantıklı olmadı Şuan ise hiç mantıklı değil

2.el alırsanız o fiyata çok ama çok daha iyi sistem alabilirsiniz (şuan 2.elde de fiyatlar saçmalamış ama az kovalarsanız çok güzel bir sistem toplayacağınıza eminim)

Sıfır almak nerdeyse Hiç bir zaman mantıklı olmadı Şuan ise hiç mantıklı değil

2.el alırsanız o fiyata çok ama çok daha iyi sistem alabilirsiniz (şuan 2.elde de fiyatlar saçmalamış ama az kovalarsanız çok güzel bir sistem toplayacağınıza eminim)
Haklsınız hocam da pek anlamıyorum, kandırılmak istemiyorum :(

Hangi şehir

Hocam Burdan yardım isteyebilirsiniz size tek tek sahibinden parça linkini atarlar sizde satıcılarla pazarlık yaparsınız sonra tüm kararlaştırdığınız ürünlerin linkini ve pazarlık sonrası fiyatı paylaşırsınız okey derse millet Alırsınız hocam çok zor değil bence

Arkadaşlar adam 2. el istemediğini defalarca demiş neden inatla 2. el öneriyorsunuz :D
Yeni nesil olmasına gerek yok ddr4 bir sistemde işini görecektir.

kandırılacak bişey yok bulunduğunuz şehirde gidip kendiniz test ederek de alabilirsiniz. testlerdende anlamıyorsanız satıcıdan isteyip forumda test sonuçlarının nasıl olduğunu sorabilirsiniz. arkadaşların dediği gibi 2. el çok daha mantıklı ve performanslı çünkü. sıfır alırsanız 3050 ekran kartlı 5500 işlemcili falan olur. 2. elde ise 5600 6700xtli bi kasa rahatlıkla bulabilirsiniz.

2. elde o paraya dizeceğin kasayla çoğu şeyi oynarsın, kandırılmalık bir durum da yok testleri burda paylaşırsın al/alma denir.

Arkadaşlar adam 2. el istemediğini defalarca demiş neden inatla 2. el öneriyorsunuz :D
Yeni nesil olmasına gerek yok ddr4 bir sistemde işini görecektir.
Ortada inat yok öneri var tercih arkadaşın gördüğüm az baktım 30k dan aşağı hazır sistem yok gibi bütçe belli bizde önerimizi yapıyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,202
Üyeler
192,953
Son üye
Umut0450
Geri