Hangman TR
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Gigabyte Aero 5070ti aldık acayip coil sesi var ne yapalım sizde iade mi edeyim 14 gün içindeyiz
Satıcı Gigabyte Store
Satıcı Gigabyte Store
14 gün geçmediyse koşul sunmana gerek yok iade talebi oluştur yolla düz coil whine falan katmaGigabyte Aero 5070ti aldık acayip coil sesi var ne yapalım sizde iade mi edeyim 14 gün içindeyiz
Satıcı Gigabyte Store
arkadaşın dediği gibi direk beğenmedim de iade et.Gigabyte Aero 5070ti aldık acayip coil sesi var ne yapalım sizde iade mi edeyim 14 gün içindeyiz
Satıcı Gigabyte Store
Gigabyte Store Kimmiş ya ilk kez duydum
kronik muhtemelen aynısından alsan bile çıkma ihtimali varşuradan aldımGIGABYTE VGA NVIDIA 16GB GDDR7 RTX5070TI AERO OC GV-N507TAERO OC-16GD : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE VGA NVIDIA 16GB GDDR7 RTX5070TI AERO OC GV-N507TAERO OC-16GD : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
iade edip incehesaptan alacağım
Hocam 71e 5080 var bu parayı vermezdim şahsen 5070tiaşuradan aldımGIGABYTE VGA NVIDIA 16GB GDDR7 RTX5070TI AERO OC GV-N507TAERO OC-16GD : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE VGA NVIDIA 16GB GDDR7 RTX5070TI AERO OC GV-N507TAERO OC-16GD : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
iade edip incehesaptan alacağım
Kesin iade olur mu ona göre önce incehesaptan alacağım kargo gelince amazonunkini göndereceğim.Hocam 71e 5080 var bu parayı vermezdim şahsen 5070tia
14 gün icindeyse sıkıntı olmaz beğenmedim desen kafiKesin iade olur mu ona göre önce incehesaptan alacağım kargo gelince amazonunkini göndereceğim.
beyazsa bakayım ama galax filan istemiyorum
Neden galax falan istemiyorsun kiKesin iade olur mu ona göre önce incehesaptan alacağım kargo gelince amazonunkini göndereceğim.
beyazsa bakayım ama galax filan istemiyorum
Çok araştırmadım ön yargım var sadece iyi bileşenlerden yapılmadığını düşünüyorum sadece. Aslında alacaktım 69k ya vardı ama site taksit yapmıyordu. Şu an var mı kampanya14 gün icindeyse sıkıntı olmaz beğenmedim desen kafi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Neden galax falan istemiyorsun ki