ETS 2 G29 Takınca Oyun Kapanma Sorunu

MASTERFF

80+
Reaksiyon skoru
0
Ets 2 de g29u takıyorum oyun açılmıyor direk kapanıyor açıkken takıncada donuyo çöküyor çözüm bilen varmıdır bulamadım
aynı şey armoury crate asusun programı aura sync den dolayı yapıyordu not defterine bişiler yazdım dosyakonumundan düzeldi. ama bunu çözemedim düzelir diye bekledim 1 2 aydır böyle

GHub ve varsa ürünün güncellemelerini yapın demişler. Aynı anda gamepad takmayın demişler. Öncesinde oyunu açıp kontrolleri sıfırlayın ve sonrasında takın diye de belirten olmuş. Ayrıca modların da sorun oluşturabileceğini yazanlar olmuş. Modları kaldırıp, oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin ve bence ayar dosyasını da silin, tekrar oyunu başlatın.

GHub ve varsa ürünün güncellemelerini yapın demişler. Aynı anda gamepad takmayın demişler. Öncesinde oyunu açıp kontrolleri sıfırlayın ve sonrasında takın diye de belirten olmuş. Ayrıca modların da sorun oluşturabileceğini yazanlar olmuş. Modları kaldırıp, oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin ve bence ayar dosyasını da silin, tekrar oyunu başlatın.
oyun acılıyo sadece direksiyon seti takınca donuyo sokunce calısmaya devam ediyo control dosyalarını silmeyi arıyorum

Geri