daha güncelde kırılmamış ps5 alıp üstüne oyuna deli para dökmek deneyimlemeden ve sabit platformda özgürlük kısıtlamak cahil cühela işidir konsol sever olmadıkça çoğu konuda öncelik pc olmalı ps plus oyunu vesaire derken çok fazla masraf ram konusunda da ben düşeceğini sanmıyorum o yüzden temiz 2.el sistem dizmek veya ram almak en iyisiGTA nın PC ye ne zaman çıkacağı belli değil. En iyi ihtimalle 1 yıl sonra gelir.
Amacın GTA 6 ise 2.elden temiz bir PS5 yada PS5 pro bak. PS5 pro muhtemelen üst seviye bir PC den daha iyi oyun deneyimi sağlayacaktır sebebi de rockstar ın özellikle PS tarafında ki optimizasyonu çok üst düzeyde. Parayı asıl PS tarafından kazandıkları için tüm emeği ve çabayı PS a harcıyorlar.
Son sızan verilerde GTA online da PS4 + PS5 in toplam geliri Series X + Xbox one ın toplam gelirinin tam 2 katı. Oyuncu sayısında ise sadece PS4 bile Series X + Xbox one ın oyuncu sayısından daha fazla oyuncuya sahip.
Velhasıl GTA = PS dır.
2.elde 25K ya PS5 bulabiliyorsun, 2x16 DDR5 kitler ortalama 21-22K.daha güncelde kırılmamış ps5 alıp üstüne oyuna deli para dökmek deneyimlemeden ve sabit platformda özgürlük kısıtlamak cahil cühela işidir konsol sever olmadıkça çoğu konuda öncelik pc olmalı ps plus oyunu vesaire derken çok fazla masraf ram konusunda da ben düşeceğini sanmıyorum o yüzden temiz 2.el sistem dizmek veya ram almak en iyisi
imzada yazan sistemimin tek sistemim olduğunu nereden çıkardınız imzayı 1.5 senedir belki güncellemedim evimde 2 adet sistemim bulunuyor bu sistemi kokpite bağlı gündelik işlerde kullanıyorum 3 monitör 1 televizyonum ve ps5im benimde var merak etmeyin dediğiniz kitler uçuk fiyatlar 2.el ps5 fiyatı sunup 0 fiyat yazmışsınız komik bir karşılaştırma 2.elde 32 kitler 15k ya kadar bulunuyor2.elde 25K ya PS5 bulabiliyorsun, 2x16 DDR5 kitler ortalama 21-22K.
Ayrıca gerçekten PC deneyimi yaşamak istiyorsan da iyi bir sistem şart, 5500 ve rx6800 ile 1080p de o bahsettiğin PC deneyimi yaşanmıyor dostum...
ha bu arada sistem karşılaştıracaksak 4080ini getir rog astral ile yan yana koyalım insanları gördüğünüz kadarıyla değerlendirmek ne kolay olmuş forumda X-Y kişileri kalabalık yapıyor keşke eskisi gibi adam akıllı aklı başında kişilerle kaliteli ortam dönse face grubundaki gibi2.elde 25K ya PS5 bulabiliyorsun, 2x16 DDR5 kitler ortalama 21-22K.
Ayrıca gerçekten PC deneyimi yaşamak istiyorsan da iyi bir sistem şart, 5500 ve rx6800 ile 1080p de o bahsettiğin PC deneyimi yaşanmıyor dostum...
Adam GTA 6 için sistem toplamak istiyor ben de GTA 6 nın konsol oyunu olduğundan ve en iyi deneyimin konsollarda alınabileceğinden bahsediyorum kalkıp kırılmamış cihaz falan diye girip özgürlük kısıtlamaktan bahsedip bir de üstüne cahil cühela işidir gibi bomboş laflar ediyorsun sonra da vay efendim keşke eskisi gibi adam akıllı aklı başında ortam kalmamışimzada yazan sistemimin tek sistemim olduğunu nereden çıkardınız imzayı 1.5 senedir belki güncellemedim evimde 2 adet sistemim bulunuyor bu sistemi kokpite bağlı gündelik işlerde kullanıyorum 3 monitör 1 televizyonum ve ps5im benimde var merak etmeyin dediğiniz kitler uçuk fiyatlar 2.el ps5 fiyatı sunup 0 fiyat yazmışsınız komik bir karşılaştırma 2.elde 32 kitler 15k ya kadar bulunuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ha bu arada sistem karşılaştıracaksak 4080ini getir rog astral ile yan yana koyalım insanları gördüğünüz kadarıyla değerlendirmek ne kolay olmuş forumda X-Y kişileri kalabalık yapıyor keşke eskisi gibi adam akıllı aklı başında kişilerle kaliteli ortam dönse face grubundaki gibi
Merhabalar, GTA 6 için bir sistem toplamak istiyorum. Sizce bu senenin sonunda veya 2027 başında ram fiyatları düşer mi?
Adam belli ki kısıtlı bir bütçeye sahip ki ram fiyatlarını soruyor veya çok para vermek istemiyor özgür bir platform varken abonelik ücretleri ve aşırı fahiş oyun fiyatları olan yeri önerdiğiniz için bunu belirtiyorum başta atarlı çıkıştım biliyorum onun için kusura bakmayın fakat sonra yazdığınız cevaptan sonra iyi ki çıkışmışım diye düşündüm o yüzden lafımın arkasındayım konsolum var oyun oynamayı bende biliyorum ama maaşımı oyuna dökmek saçma geliyor kenarda tozlandı gitti ps5 ilk çıktığı dönem 17 ye aldığım konsolun bu fiyatlarda olması ayriyetten oyunların böyle olması can sıkıcı ayriyetten mayısta gelecek olan online servis ve oyunlarda oluşacak GÜMRÜK VERGİSİ saçmalığı gibi bir durum söz konusuyken özgür bir platform hepimiz açısından şart cahil cühela sebebidir şuan günümüz ekonomisinde hevesle ps5 alıp istediği oyunu oynayamayıp ps5 ini ilana koyan tonla ilan var sarı sitede realistik olalım lafım GTA=PS demenize genelleme yapıyorsanız yapıcı katı eleştiriyi kaldıracaksınız üslubumda size karşı ben hakaret veya laf etmedim bunun şuanda mantık işi olmadığını belirttim anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az...Adam GTA 6 için sistem toplamak istiyor ben de GTA 6 nın konsol oyunu olduğundan ve en iyi deneyimin konsollarda alınabileceğinden bahsediyorum kalkıp kırılmamış cihaz falan diye girip özgürlük kısıtlamaktan bahsedip bir de üstüne cahil cühela işidir gibi bomboş laflar ediyorsun sonra da vay efendim keşke eskisi gibi adam akıllı aklı başında ortam kalmamış
Aynen kanka adam akıllı ortam kalmadı haklısın. Önce üslubunu düzelt sonra adam akıllı insanlar seni bulur.
Düşmesini beklemiyorum hocam.Merhabalar, GTA 6 için bir sistem toplamak istiyorum. Sizce bu senenin sonunda veya 2027 başında ram fiyatları düşer mi?
Düşer hem talep azalıyor hem arz artacak zamanla.Merhabalar, GTA 6 için bir sistem toplamak istiyorum. Sizce bu senenin sonunda veya 2027 başında ram fiyatları düşer mi?