Öneri Samsung S25 Ultra mı iPhone 17 mi

Bu iki telefon arasında kaldım hangisi almalıyım.Kamera anlamında hangisi daha iyidir, s25u'da güncellemelerle kamerayı kötüleştirdiklerini idda eden bir yorum okumuştum kafam baya bi karıştı.Sizce hangisini almalıyım?
Kamera odağınızsa Vivo x300 pro alın geçin. Öğrenciysen 85 e geliyor. Bütçeyi biraz daha arttırmanız gerekebilir ama değer.

Bu iki telefon arasında kaldım hangisi almalıyım.Kamera anlamında hangisi daha iyidir, s25u'da güncellemelerle kamerayı kötüleştirdiklerini idda eden bir yorum okumuştum kafam baya bi karıştı.Sizce hangisini almalıyım?
İphone al bence satması kolay takas desteklerinde telefon değişceğin zaman daha değerli oluyor 2. el piyasası canlı ve güzel telefon android den güvenli ve kullanış olarak rahat yani işlemcisi vs androitden uzun ömürlü mesela hala iphone x fln kullanan var sıkıntısız ama ozamanki samsngun telefonları şuan piyasada 2. el i alınmıyor bile mesela
Populer kültür kölesi gibi gözükmek istemiyom ama güzel telefon ya harbi güzel telefon

Kamera odağınızsa Vivo x300 pro alın geçin. Öğrenciysen 85 e geliyor. Bütçeyi biraz daha arttırmanız gerekebilir ama değer.
İlgin için teşekkürler fakat bütçem için biraz fazla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İphone al bence satması kolay takas desteklerinde telefon değişceğin zaman daha değerli oluyor 2. el piyasası canlı ve güzel telefon android den güvenli ve kullanış olarak rahat yani işlemcisi vs androitden uzun ömürlü mesela hala iphone x fln kullanan var sıkıntısız ama ozamanki samsngun telefonları şuan piyasada 2. el i alınmıyor bile mesela
Populer kültür kölesi gibi gözükmek istemiyom ama güzel telefon ya harbi güzel telefon
Cevabınız için teşekkürler kullanıyorsanız deneyimleriniz nasıl?

Bu paraya daha donanımlı seçeneklerde var illa bu 2 modele bakman gerekmez.
Öneribileceğiniz bir model varmı?

Eğer esnetebilme durumunuz varsa kesinlikle değer. Eğer yoksa S25U alın kesinlikle.

• Beğen
Reaksiyonlar: saab

Tam fiyat ne kadar. Taksitmi? Peşinmi? Yd olurmu. Kamera onceliklimi yoksa oyun onceliklimi?

70bintl bütçem var kamera önceliğimde oyun performansı çok kötü olmasın yeter
Küçük telefon isterseniz x300 de olabilir X200fe de olabilir aslında hocam. X200fe şuan 45k ya geliyor kupon koduyla. Bir bakın isterseniz.

OnePlus 15 veya Honor Magic8 Pro 75k civarina geliyor tr olarak aralarinda bi arastirma yapip secebilirsin. Ya da yd olsun istersen facebook gruplarina 60/63k arasi xiaomi 17 ultra falan vardır o da ayri bir seçenek.

OnePlus 15 veya Honor Magic8 Pro 75k civarina geliyor tr olarak aralarinda bi arastirma yapip secebilirsin. Ya da yd olsun istersen facebook gruplarina 60/63k arasi xiaomi 17 ultra falan vardır o da ayri bir seçenek.
Vakit ayırdığınız için teşekkürler

Samsung J3 s21fe iphone13 ve iphonr6 kullandım samsungun fe serisi güzel ele oturması hissiyatı güzel çok büyükde değil
İphonede klasik iphone şuan iphone6 kullanıyom sınav senem kasma donma yapmıyor sıkıntısız kullanıyom bi tek wp açmıyorr güncellemeden dolayı geçen sene destek kesti wp o kadar alıyosan fe serisi samsungda alabilirsin iphone de alabilirsin ama ben alıcak olsam iphone alırdım gene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,700
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri