Teşekkürlerbaşkan şöyle diyim gece çekimi ve selfie iphone 17 (belki video da da alabilir tam bilmiyorum) onun haricinde iphonun kendi eklediği güzel bi sarı filtresi var videolara falan bence çok daha güzel duruyo s25inde zoomu, şuanki telefonum samsung samsungu da severim ama telefonda oyun oynamıcaksan bakıcağın üç beş şey var.
bence en önemlisinden başlayıp aşağı doğru liste yapıcam
1-Pil performansı (gün içinde ekran süresi)
2-boyut olarak ergonomi, hangisini rahat kullanıcaksan s25 6.9 inch iphone 17 6.3
3-arayüz ve yazılım, bu bence gene keyfi hangisini seviyosan hangisi hoşuna gidiyosa o çünkü ikiside yeterince hızlı ve akıcı
4-kamera gene keyfi ikisininde birçok alanda çok iyi yönleri var
daha uzatılır aksesuar desteği vs. diye ama gerek yok özetle hangisi daha çok hoşuna gidiyosa onu al ikisininde işlemcisi tepe nokta neredeyse hiçbi konuda seni üzmez oyun için istiyosanda orasını çok bilmem ben telefonda oyun oynamıyorum, umarım faydalı olmuştur.
karşılaştırmaya değmez 25 ultra 17 pm birazcık arkasındaBu iki telefon arasında kaldım hangisi almalıyım.Kamera anlamında hangisi daha iyidir, s25u'da güncellemelerle kamerayı kötüleştirdiklerini idda eden bir yorum okumuştum kafam baya bi karıştı.Sizce hangisini almalıyım?
Biraz saçma bir soru olacak ama sizce uzun süre götürmü(planlı eskitmeye çok maruz kalmaz umarım)One uı8.5 da eklenecek bi kaç özelleşrtirme dışımda hiç bir yenilik olmamasına rağmen s26 serisi satılsın diye güncelleme vermiyorlar yada gerçekten çok kötüler ve yapamıyorlar.
S27-8 serisi çıkınca artık 25e güncelleme vermicekler dicem zaten şu anda bile vermiyorlar bırakın güncellemeyi takvimini vermiyorlar şaka gibİ
Çok rahat 4 5 yıl gider.Biraz saçma bir soru olacak ama sizce uzun süre götürmü
ya samsung minimum 5 6 yıl rahat götürür (note 5 hala çalışıyo ve elimde 11 yıllık cihaz) iphonu bilemicem ama pil sağlığı falan çabuk düşüyo götürür 3 4 yıl ama rahat olur mu onu bilememBiraz saçma bir soru olacak ama sizce uzun süre götürmü
Ozaman s25u almak mantıklı bir seçim olacak gibi teşekkürlerya samsung minimum 5 6 yıl rahat götürür (note 5 hala çalışıyo ve elimde 11 yıllık cihaz) iphonu bilemicem ama pil sağlığı falan çabuk düşüyo götürür 3 4 yıl ama rahat olur mu onu bilemem![]()
İlginiz için teşekkürlerBabama geçen hafta s25 ultra aldık bende de 1 aydır iphone 17 var. Telefoto kamerası hariç arada bariz bir fark yok. Ön kamerada da 17 nin net şekilde üstünlüğü var. Pil süreleri benzer şekilde dayanıyor. Bunları düşünerek büyük ekran istiyorsan s25 ultra küçük istersen 17 al arada çok büyük farklar yok.
Bu paraya daha donanımlı seçeneklerde var illa bu 2 modele bakman gerekmez.İlginiz için teşekkürler