❌İndirim Bitti! MSI 26.5 MAG 273QP QD-OLED X24 25.084 TL DİP FİYAT ( PEŞİN 6-9 TAKSİT )

2 adet kalmış hocam satıcı amazon.tr ve 6-9 peşin taksit imkanı var değerlendirilebilir bence taksit yormaz fazla
Asus 2k 27 var oyunlarda ıyı ama dızı fılm acınca camur gıbı ıade edıp baska bısey almam lazım konudakı monıtor benım butceye yuksek ama taksıt olayı guzelmıs.

Asus 2k 27 var oyunlarda ıyı ama dızı fılm acınca camur gıbı ıade edıp baska bısey almam lazım konudakı monıtor benım butceye yuksek ama taksıt olayı guzelmıs.
her dizi film bölümüne 40 50gb dosya indiriyor musunuz gerçekten ?

Malum ortamdan indiirlen Dizi filmlerin 1080p h264 olanları ortalama 1.5-2gb oluyor hiçte çamur gibi olmuyor, siz bunu nerden çıkardınız?
2k monitörde 1080p ya da 4k monitörde 1080p izleyip görüntü çamur gibi oluyor diyen arkadaş için yazdım da olay örgüsünü takip etmeden cevap vermek ata sporumuz malesef.

Ürün güzel, ama 5k daha koyar tandem oled alırım. TrueBlack Glossy fena bir şey.

Ürün güzel, ama 5k daha koyar tandem oled alırım. TrueBlack Glossy fena bir şey.
ürünü peşin fiyatına 9 taksit ile aldım aylık 2780 tl ye mi ne denk geliyor TB Glossy modelde en fazla 3-4 taksit oluyor bütçem rahat olsa bende öyle alırdım muhtemelen

tamamdır teşekkürler. 273qp-x24 siparişi verdim şimdi hanemize hayırlı olsun o zaman :D
Arkadaşlar monitör geldi çıkardım ettim kırık çizik yok çok şükür. Yapmam gereken bir ayar vs var mı kullanan arkadaşlar tavsiyelerini verebilir mi? İlk defa oled ekran kullanicam malum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,919
Üyeler
192,830
Son üye
XziiTriOzz
Geri