Asus 2k 27 var oyunlarda ıyı ama dızı fılm acınca camur gıbı ıade edıp baska bısey almam lazım konudakı monıtor benım butceye yuksek ama taksıt olayı guzelmıs.2 adet kalmış hocam satıcı amazon.tr ve 6-9 peşin taksit imkanı var değerlendirilebilir bence taksit yormaz fazla
her dizi film bölümüne 40 50gb dosya indiriyor musunuz gerçekten ?Asus 2k 27 var oyunlarda ıyı ama dızı fılm acınca camur gıbı ıade edıp baska bısey almam lazım konudakı monıtor benım butceye yuksek ama taksıt olayı guzelmıs.
Platformlardan acıyorum.her dizi film bölümüne 40 50gb dosya indiriyor musunuz gerçekten ?
Platformlar pcde 4k oynatmıyor ki normal çamur gibi olmasıPlatformlardan acıyorum.
Q27g42xne alabilirsin dizi ve film için.Asus 2k 27 var oyunlarda ıyı ama dızı fılm acınca camur gıbı ıade edıp baska bısey almam lazım konudakı monıtor benım butceye yuksek ama taksıt olayı guzelmıs.
Malum ortamdan indiirlen Dizi filmlerin 1080p h264 olanları ortalama 1.5-2gb oluyor hiçte çamur gibi olmuyor, siz bunu nerden çıkardınız?Platformlar pcde 4k oynatmıyor ki normal çamur gibi olması
2k monitörde 1080p ya da 4k monitörde 1080p izleyip görüntü çamur gibi oluyor diyen arkadaş için yazdım da olay örgüsünü takip etmeden cevap vermek ata sporumuz malesef.Malum ortamdan indiirlen Dizi filmlerin 1080p h264 olanları ortalama 1.5-2gb oluyor hiçte çamur gibi olmuyor, siz bunu nerden çıkardınız?
ürünü peşin fiyatına 9 taksit ile aldım aylık 2780 tl ye mi ne denk geliyor TB Glossy modelde en fazla 3-4 taksit oluyor bütçem rahat olsa bende öyle alırdım muhtemelenÜrün güzel, ama 5k daha koyar tandem oled alırım. TrueBlack Glossy fena bir şey.
Arkadaşlar monitör geldi çıkardım ettim kırık çizik yok çok şükür. Yapmam gereken bir ayar vs var mı kullanan arkadaşlar tavsiyelerini verebilir mi? İlk defa oled ekran kullanicam malumtamamdır teşekkürler. 273qp-x24 siparişi verdim şimdi hanemize hayırlı olsun o zaman![]()
tandem oledde gray uniformity sorunu var onu düzetlmeden alınmaz.Ürün güzel, ama 5k daha koyar tandem oled alırım. TrueBlack Glossy fena bir şey.