27000 TL OYUN İÇİN OLMAYAN hafif laptop önerisi

Squex

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,673
Selamlar. 14 inç, hafif, type c ile şarj olan, orta-iyi bir batarya ömrü olan bir laptop arıyorum. Oyun odaklı değil direkt oyun oynanmayacak laptopta o yüzden gpu gerekmiyor. Bu fiyat için ne önerirsiniz?

Selamlar. 14 inç, hafif, type c ile şarj olan, orta-iyi bir batarya ömrü olan bir laptop arıyorum. Oyun odaklı değil direkt oyun oynanmayacak laptopta o yüzden gpu gerekmiyor. Bu fiyat için ne önerirsiniz?
bence başka bakma mac muadili mobil işlemcili ve pili de çok rahat 18-20 saat gider

bence başka bakma mac muadili mobil işlemcili ve pili de çok rahat 18-20 saat gider
14 inç ve hafif istiyorum. Attığınız model 16 inç ve 1.88 kg.

14 inç ve hafif istiyorum. Attığınız model 16 inç ve 1.88 kg.
hocam sen kısıtlı bütçeye çok şey arıyosun. performans ihtiyacım yok diyosun anlıyorum ama bu bütçede çok seçenek yok geneli vasat

hocam sen kısıtlı bütçeye çok şey arıyosun. performans ihtiyacım yok diyosun anlıyorum ama bu bütçede çok seçenek yok geneli vasat
İstediğim özellikler için bütçemi kaça çıkarmam lazım bir fikriniz var mı?

İstediğim özellikler için bütçemi kaça çıkarmam lazım bir fikriniz var mı?
Piyasa de ne hale gelmiş ben 1.5 yıl önce 4060'lı laptopumu 35k'ya almıştım

Bu modeli bugün gördüm fakat ismini hiç duymadım. Özellikleri tam istediğim gibi duruyor. Tam 1kg, type c şarj... Tek endişelendiğim marka güvenilirliği ve batarya ömrü.
Lenovo'nun bünyesinde bulunan bir marka hocam endişen olmasın.

Hocam macbook neo tam senlik bi olayda o kadar çıkarmısın bilmiyorum. https://www.pt.com.tr/macbook-neo-13-inc-a18-pro-6cpu-5gpu-8gb-256gb-gumus-mhfa4tu-a ssd kısmını 512 yapınca 35k oluyor. Ama 5 6 sene tık demez. 1 gün boyunca şarja bağlamadan kullanabilirsin.
Macos kullanmam için adobe acrobat, office uygulamalarını satın almam lazım ve bilgisayarda kullanmam şart olan samsung notes'a veda etmem lazım macos desteği olmadığı için. Bu sebeplerden macos düşünmüyorum maalesef. Bu şartlar olmasa 2. el M2 air kovalardım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,804
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri