Enermax Revolution 3 alınır mı?

Hocam anakartınız nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben Nvidia tarafına daha yakınım ama AMDnin saf gücü beni kendine çekiyor fazlasıyla
ben aldığımda herhangi bir kumanda yoktu yanlış hatırlamıyorsam havale ile 2500 küsüre almıştım. Yeni modellerde hem fiyat artmış hemde kumanda gelmiş demekki. Ama şahsi tavsiyem fanlarda değişiklik yok gördüğüm kadarıyla hala baş ağrıtacak düzeydeyse bence pek bulaşma derim. Anakart olarak Asus Prime B550M-K kullanıyorum.

ben aldığımda herhangi bir kumanda yoktu yanlış hatırlamıyorsam havale ile 2500 küsüre almıştım. Yeni modellerde hem fiyat artmış hemde kumanda gelmiş demekki. Ama şahsi tavsiyem fanlarda değişiklik yok gördüğüm kadarıyla hala baş ağrıtacak düzeydeyse bence pek bulaşma derim. Anakart olarak Asus Prime B550M-K kullanıyorum.
Hocam kontrol edebilme gelmiş gerekirse kısıtlarim sorun olmaz herhalde

AMD alanların yüzü pek gülmez yada gülmedi bende dahil
Hocam rx 7600 kullandım R7 265 kullanıyorum rx 580 kullandım beni aşırı derecede rahatsız etmediler

Hocam kontrol edebilme gelmiş gerekirse kısıtlarim sorun olmaz herhalde

Hocam rx 7600 kullandım R7 265 kullanıyorum rx 580 kullandım beni aşırı derecede rahatsız etmediler
6500 xt 6600 ve 7700xt bunlardan çektiğimi hayattan çekmedim

6500 xt 6600 ve 7700xt bunlardan çektiğimi hayattan çekmedim
Hocam rx 6000 serisinin sorunlu olduğunu duymuştum rx 7700 XT de saçma sorunlar yaşanmış zamanında ama şuan stabil diye biliyorum.

Hem 6700 xt hem 6800xt hem 5700xt hem 6900xt kullanıyorum sorun yaşamadım amd not for beginners
6900 XT ile sorun yaşadınız mı

Hayır bilmiyorum insanşar bu kartlar ilk çıktığında wattman üstüne crash yiyordu hiç yaşamadım 6900xt 2 aydır bende mis gibi kart tabi yt değildir

Hocam kart ilgimi çekiyor o yüzden sormak istedim.
Hocam öncelikle arkadaşın dediği gibi sürücü desteği yok çünkü bu kartlar eskidiler bu tüketim çılgınlığı ve planlı eskitme kurbanı oldular vaktinde devrim olan 3000 ve 6000 serisi kartlar şuan meh oldu ve ben bu durumu çözemiyorum firmalar özellikle nvidia donanımdan elinden geldiğince kısıp yazılım ile insanları yeni almaya zorluyorki vram koymakdan aciz ürettiği kartlara 5000 serisi çıkmadan önce insanlar 8 gb artık öldü bitti üretmeyin diyordu kartlar çıktı ve piyasadada yer edindiler önceden tepki gösterenler bile sahte karelere taw oldu ve bu kartlar ucuz da değil bi 5060 ti bir asgari ücret bu sebepten ben 2. El amd övüyorum yoksa bi kârım yok bu durumdan .
Yazılım desteği bitti eskidiler ama şuan benim gözümde fp olarak bi 6800xt ve kardeşi 6700xt i hiçbir kart deviremez güçlü gpu ve yüksek vram yazılımları da eskisinden çok çok daha iyi insanlar artık yakınmıyor watmann veya crash lerle .
Paranız var ise gidin alın nvidia hiçbir türlü itirazım olmaz ama kısıtlı bütce ile fp istiyorsanız Amd den başka yol yok, sıfır alsanız 16 gb 9060xt daha düşük bütcede 6700 6800xt yada temiz 6900xt ki bu kartlarıda temiz , içi açılmamış geçmişi bilinen ilk veya 2. Kullanıcıdan bulmanız lazım yoksa elden ele gezmiş alsatcı kartlarından uzak durmak gerekiyor düzgün tamir görmüş işlemleri iyi kartlarda alınabilir ama piyada herkesin malı temiz lafta Abdullah abi bile 3080 alırken 3 satıcı gezmişti ve satıcıların iyi dediği kartlar haşat olmuştu .
Şahsi fikrim kovalamayacaksanız yada kendinize güvenmiyorsanız almayın 2. El heleki 20 lira gibi bir bütcede paranızla dert satın alırsınız kart sağlam olsa bile birkaç pürüz kuşku sizi soğutur üründen.
Kendim ilk kartımı sıfır almıştım 6700 xt idi sonraki her kartımı 2. El aldım kullanıcıdan açılamış bir şekilde ki en son 1.5 2 ay önce 6900xt aldım onuda kart temiz olduğu için ki tek sorunu pump out onuda çözücem bir şekilde .
Kısacası paranız var ise yorulmayın uğraşmayın nvidia alın çünkü sorunsuzluk abidesi nvidia ama bütceniz az ise paranıza göre en iyi performansı almak istiyorsanız amd uğraştırır bazen belki üzer belki üzmez belli olmaz ben yaşamadım diye insanların sorunlarıda yalan değil ve ben bu tocix ucuz ilişkiye tamamım çünkü bi ekran kartına verecek 40 50 60 bin liram yok
Amd not for beginners .

Psuyu aldım Umarım pişman etmez kasam yarın gelecek PSU haftaya salı gelir büyük ihtimalle eski PSU ile şu kasayı bir denemek istiyorum bir de kablolama mantığını çözerim az biraz. Eski PSU Cooler Master Elite V3 600W tier e bir PSU

Geri