Pendik ten Masumiyet Müzesi ne gitmem gerekiyor, en uygun yol nedir

Kurtbeyss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
198
Edebiyat hocası ödev verdi gruplaşıp müze gezin vs.. diye. Bize de bu müzeyi verdi. Benim aklımdaki gidişler, 1. Kadıköy e kadar metro, metrodan Kabataş iskelesine vapurla, 15dk yürüyüş - 2. olarakta aynısının sadece Karaköy vapuru olarak değiştirilmiş hali. Bunlardan daha hızlı gidebileceğimiz bir rota var mı ( otobüs dışında lütfen...)

Bu olur gibi. Benim de aşiyana gitmem lazim yakin bir vakitte pendik tarafindan.

Edebiyat hocası ödev verdi gruplaşıp müze gezin vs.. diye. Bize de bu müzeyi verdi. Benim aklımdaki gidişler, 1. Kadıköy e kadar metro, metrodan Kabataş iskelesine vapurla, 15dk yürüyüş - 2. olarakta aynısının sadece Karaköy vapuru olarak değiştirilmiş hali. Bunlardan daha hızlı gidebileceğimiz bir rota var mı ( otobüs dışında lütfen...)

Marmaray kullansan nasıl olur?

hangi durakta inmem lazım ve aktarmaya gerek var mı..

Ben hiç gitmedim ama internette yazan bilgiye göre,

Adım Adım Ulaşım Rotası:
  1. Pendik İstasyonu'ndan Marmaray'a binin.
  2. Sirkeci İstasyonu'nda inin.
  3. Sirkeci'den T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'na (Kabataş yönüne) aktarma yapın.
  4. Tophane durağında inin.
  5. Tophane durağından yukarıya, Çukurcuma yönüne doğru yürüyerek müzeye ulaşabilirsiniz (yaklaşık 8-10 dakika yürüme mesafesi)

google haritalar > masumiyet muzesi

pendik marmaray > sirkeci

sirkeci t1 tramvay > tophane

1 saat 20 dk

Marmaraya bin sirkecide in ordan t1 e atla tophanede in 8dk yürürsün

Marmaraya bin sirkecide in ordan t1 e atla tophanede in 8dk yürürsün
t 1 kim...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

google haritalar > masumiyet muzesi

pendik marmaray > sirkeci

sirkeci t1 tramvay > tophane

1 saat 20 dk
çok teşekkür ederim

Bu olur gibi. Benim de aşiyana gitmem lazim yakin bir vakitte pendik tarafindan.
Allah kolaylık versin ben o yolda ölüyordum yokuşlardan dolayı zor kurtuldum boğaziçi Üniversitesi'nden inmeye başladık sonra aşiyana tırmandık sonra Boğaziçi'ne geri tırmanmıştık ölümdü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,982
Üyeler
192,850
Son üye
fwimner
Geri