Bağımlısı yapacak oyun önerileri

Warframe i belki ciktigi gunden beri takip ediyorm, ciktigi yillarda baya da oynadim. Abi combatlari cok kotu geliyor, ozellikle de oyunun cok hizli olmasi ve silah kullanım kabiliyetinin cok dusuk olmasi, garipti ya. Hikayesi berbattı ama millet "sacmalama hikayesi 10 numara" falan diyor. Bilemedim valla
Combatı keyifli bence klasik hack n slash. Hikayesi bence harika oynarken çok keyif almıştım ama 10 numara da değil 10 üzerinden 7 dir.

piyasadaki ne iyi fps, the finals. inanılmaz yıkım mekaniği var çok kaotik ve eski battlefield develoeprları ypamış

Combatı keyifli bence klasik hack n slash. Hikayesi bence harika oynarken çok keyif almıştım ama 10 numara da değil 10 üzerinden 7 dir.
Olabilir olabilir gercekten ben de cok keyif almistim, sonralarda bi uzaklastim, oyle kaldı. Benim zamanimda serdar sari diye bi youtuber vardi, oyunda baya etkilesim, içerik ve yardimlasma yapıyodu. Suan hala duruyomu bilmiyorum ama clani falan var, eger baslicaksa oneririm, bi bakınsın

Olabilir olabilir gercekten ben de cok keyif almistim, sonralarda bi uzaklastim, oyle kaldı. Benim zamanimda serdar sari diye bi youtuber vardi, oyunda baya etkilesim, içerik ve yardimlasma yapıyodu. Suan hala duruyomu bilmiyorum ama clani falan var, eger baslicaksa oneririm, bi bakınsın
Maalesef pek aktif değil bende severdim kendisini.

Dayz, unturned (inanılmaz bilgili ve çevresi olan arkadaş lazım)

Oo baya öneriler gelmiş ama devam bence başkalarıda arıyodur böyle oyun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dayz, unturned (inanılmaz bilgili ve çevresi olan arkadaş lazım)
Yok usta ya 2 oyunda oynanmaz gibi artık

Rust ama şimdi alma genelde indirime giriyor 9,5 dan.

Yeni çıkan crimson deserti çok övüyodu millet 300 saatte bile bitiremeyenler varmıs denenir gibi.
Birde souls tarzı oyunların amacı seni biraz daha oyuna bağlamak olduğu için bakılabilir.

Geri