50 k bandında 2.el leptop önerisi

FXEarth

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
50000
2.el leptop almayı düşünüyorum asus rog strix var aklımda seviyorum asus rog u 3070 mi iyi olur 4060 mı kararsızım bütçeyi 50 ye zorlayabilirim oyun için alacağım serin iyi güçlü güzel önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

acil değilse bazen indirimle sıfır 5060 laptop düşüyor bu fiyata
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ki bu fiyatlara bile var

2.el leptop almayı düşünüyorum asus rog strix var aklımda seviyorum asus rog u 3070 mi iyi olur 4060 mı kararsızım bütçeyi 50 ye zorlayabilirim oyun için alacağım serin iyi güçlü güzel önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Rog'ta 4060 alirsin anca.

Çok uyguna denk gelmediği sürece ben sıfır laptop almaktan yanayım. Asus ROG serisini herkes sever. Ama bir laptopun görünüşünden ziyade performansına odaklanmak daha doğru olur. 50.000'in üstüne çıkamam derseniz bu laptopu önerebilirim: https://www.hepsiburada.com/game-ga...-p-HBCV0000APUILW?magaza=GarajOnline&v=1.79.4
50 leri performansız diyolar hocam 5060 yada 70 ler tercihim

Mesela bu nasıl ram i ve ssd si yükseltilebilir mi 2 tb ssd yükseltmek istesem
detail

Uzun ömürlü olsun kaliteli kasa olsun da istiyorum bunlar monster gibiymiş sanırım

Son düzenleme:
50 leri performansız diyolar hocam 5060 yada 70 ler tercihim

Mesela bu nasıl ram i ve ssd si yükseltilebilir mi 2 tb ssd yükseltmek istesem
detail
Bütçeniz linkteki laptopa yetiyorsa çok iyi. Düşünmeden alabilirsiniz.

Uzun ömürlü olsun da istiyorum hocam ısınmayacak o yüzden vazgeçtim Lenovo LQQ veya Msı Cyborg var aklımda marka olarak hangisi daha iyi kronik sorunu olmayacak uzun ömürlü

Uzun ömürlü olsun da istiyorum hocam ısınmayacak o yüzden vazgeçtim Lenovo LQQ veya Msı Cyborg var aklımda marka olarak hangisi daha iyi kronik sorunu olmayacak uzun ömürlü
MSI Cyborg'u direkt eleyin. Berbat bir laptop. Lenovo LOQ güzel. Fakat ekran tepki süresi 25 Ms. Biraz yüksek bir değer olduğundan özellikle rekabetçi oyunlarda rahatsız edecektir. Alabiliyorsanız Game Garaj'ın 5060 modelini alın. Herhangi kronik sorunu yok.

MSI Cyborg'u direkt eleyin. Berbat bir laptop. Lenovo LOQ güzel. Fakat ekran tepki süresi 25 Ms. Biraz yüksek bir değer olduğundan özellikle rekabetçi oyunlarda rahatsız edecektir. Alabiliyorsanız Game Garaj'ın 5060 modelini alın. Herhangi kronik sorunu yok.
Hocam sence 2.el olarak asus tuf ve rog lar var 4060 alınır mı 1 yıllık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,658
Üyeler
194,512
Son üye
Barispcseven
Geri