Hazır sistem aldım iyi mi?

Lqxirs

80+
Reaksiyon skoru
2
Vallahi tıkladım 55K ayarlamalarla 52 oluyorsa güzel. Ama 57K ya 5070 sistemler var.

arkadaşlar dün akşam bunu indirimden aldım ramini patriot yaptırdım kasayı 750w aldım 1tb ssd yaptım 52 bine geldi iyi mi?
Çok güzel sistem hocam. Hava soğutucu çok sesli çalışırsa thermalrightınkilerden alabilirsin aklında bulunsun.

Çok güzel sistem hocam. Hava soğutucu çok sesli çalışırsa thermalrightınkilerden alabilirsin aklında bulunsun.
hocam ekstra kule fan ekleticektim alırken ekletmedim ama çok bi sıkıntı olmaz heralde ısı konusunda

Vallahi tıkladım 55K ayarlamalarla 52 oluyorsa güzel. Ama 57K ya 5070 sistemler var.
onlarda 1 tb sdd olmuyor diye biliyorum ekleyince 60 geçiyor illa bir yerden kısıyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar dün akşam bunu indirimden aldım ramini patriot yaptırdım kasayı 750w aldım 1tb ssd yaptım 52 bine geldi iyi mi?
fiyati normal bende bende 5070 li almıştım zaten ram 32 yapınca fiyatı uçuyor ana kart ram slotun varsa gerekli yerde alıp takarsın

Güzel, haylır olsun.

Şu konuyu bırakayım, Windows kurduktan sonra harfiyen uygularsan güzelce kullanırsın.

Güzel, haylır olsun.

Şu konuyu bırakayım, Windows kurduktan sonra harfiyen uygularsan güzelce kullanırsın.

çok teşekkürler hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bide ilerde rami yükseltmek istediğimde aynı ram markasından aynı modeli taksam bi sorun yaşanmaz dimi

Geri