Yardım Ram alacağım ve konuyu okuyup bana yardımcı olursanız sevinirim

4070users

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba,
Elimde 2 adet GOODRAM 3600 MHz CL18 RAM bulunuyor. Sistemimi yükseltmek için 4x8 GB şeklinde kullanmak istiyorum.

Elinde aynı MHz ve CL değerlerine sahip, temiz kullanılmış RAM bulunan varsa iletişime geçebilir mi?
Ayrıca uyumlu RAM önerisi olanların tavsiyelerine de açığım.

Merhaba,
Elimde 2 adet GOODRAM 3600 MHz CL18 RAM bulunuyor. Sistemimi yükseltmek için 4x8 GB şeklinde kullanmak istiyorum.

Elinde aynı MHz ve CL değerlerine sahip, temiz kullanılmış RAM bulunan varsa iletişime geçebilir mi?
bilgin olsun diye söylüyorum sadece. her anakart 4 rami 4 tane ayrı Kanal olarak görmüyor 4 tane de taksa 2 tanesi 1 miş gibi görüyor 2 kanal oluyor yine . buna baktın mk

bilgin olsun diye söylüyorum sadece. her anakart 4 rami 4 tane ayrı Kanal olarak görmüyor 4 tane de taksa 2 tanesi 1 miş gibi görüyor 2 kanal oluyor yine . buna baktın mk
MSI B550M PRO-VDH WIFI anakartına sahibim ve Dual Channel Ram desteği var .

Merhaba,

gereksiz bir yükseltme

2 kanal ile 4 kanalın bağlantısı anakarta göre daisy-chain veya t-topology olarak bağlanır

Dediğin gibi olsa 2 çubuk ram ile 4 çubuk ramlerin overclocklanma potansiyeli, stabil rtt değerleri aynı olurdu çalışma aralıkları aynı olurdu. 4 çubuğun istediği power dimm ile 2 çubuğun istediği power dimm bile farklıdır

2x16 şeklinde kullanman daha iyi olacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,897
Üyeler
193,850
Son üye
Ahmetcans7
Geri