IEM Kulaklık alınır mı?

Bence piyasada oyuncu kulaklığı diyerek satılan kulak üstü kulaklıklardan 1-2 kalibre üstün bu IEM kulaklıklar arkadaşımda var 5-10 dakika denedim sonra eve geçip kendi kulak üstü kulaklığımı taktığımda özellikle FPS oyunlarında yön çok rahat ayrım yapılıyor sahneleri kulak üstüne göre daha dar olduğu için başta ön yargılıydım. Benim denediğim ew 200 modeliydi.
EW200 gayet iyi model.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam cs oynuyorum genelde 3-4k bandına ne önerebilirsin biraz daha çık mutlaka şunu al dediğin bi ürün varsa biraz daha ekleyebilirim
Simgot EW200 (tiz odaklı daha çok) ya da Kefine Klean öneririm. (bassı daha iyi) sadece oyun içinse EW200 öneririm. DAC isterseniz de NiceHCK NK1 Max alabilirsiniz.

EW200 gayet iyi model.

Simgot EW200 (tiz odaklı daha çok) ya da Kefine Klean öneririm. (bassı daha iyi) sadece oyun içinse EW200 öneririm. DAC isterseniz de NiceHCK NK1 Max alabilirsiniz.
teşekkür ettim ew200 almayı düşünüyordum zaten artık kesin karar verdim

EW200 gayet iyi model.

Hocam valorant oynuyorum genellikle de ilk başlarda dacsız kullansam vs sıkıntı yaratır mı bütçe bulunca dac alsam

teşekkür ettim ew200 almayı düşünüyordum zaten artık kesin karar verdim
Aynen hocam gayet iyi tercih.

Hocam valorant oynuyorum genellikle de ilk başlarda dacsız kullansam vs sıkıntı yaratır mı bütçe bulunca dac alsam
Yoo hocam yaşamazsın tabii ki. Bunlar beslemesi kolay kulaklıklar 1-2 sıkıntı çıkar ama yine de işinizi görür. DAC sadece ses seviyesini arttırır ve sesi iyileştirir. Dip ses sorunlarını da giderir.

Hocam bana da öneri yapabilir misin ? Oyun ağırlıklı bir kullanımım var, iem ve ses kartı için 10k civarı bütçe ayırabilirim

Aynen hocam gayet iyi tercih.

Yoo hocam yaşamazsın tabii ki. Bunlar beslemesi kolay kulaklıklar 1-2 sıkıntı çıkar ama yine de işinizi görür. DAC sadece ses seviyesini arttırır ve sesi iyileştirir. Dip ses sorunlarını da giderir.
hocam bu ew200 mikrofonlu olanı alsak iyi mi? mikrofonu sence

bir de nicehck nk1 max modeli type c benim kasada giriş yok bir de buna dönüştürücü alsam sıkıntı olurmu performans kaybı vs
Kendi geliyor diye biliyorum.
1776589905677.webp

NiceHCK NK1 Max her türlü işinizi görür. Kendi CX31993 çipinden bağımsız olarak MAX97220 çipide var.

@OverallTaken super mix 4 stok yok gözüküyor hocam, alternatif olarak ne önerirsin ya da stok mu bekleyeyim
Stok bekleyebilirsin müthiş bir kulaklık kendisi. Sürücü dengesi çok çok müthiş kurulmuş. Simgot EW300'de alabilirsin. Ama beklerim diyorsan net bir şekilde SuperMix4. Aslında bu 2 IEM'in arasında EW300'den iyi Supermix4'den kötü EM6L var ama maalesef Türkiye'de yok.

Geri