Yardım ASUS ROG STRIX XG27ACS de bu kadar ışıl süzmesi normal mi?

YusuF.68

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
160
Attiğim resimdeki ışık süzmesi normal mi monitör ASUS ROG STRIX XG27CS.

Sol üst ve sağ üstteki kabul edilebilir her monitörde çıkar o kadar ama sağ alttaki devasa yani hiç normal değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Media market iade alırmıki
Memnun kalmadım diyip iade edebilirsin. 15 gün geçmediyse

Sol üst ve sağ üstteki kabul edilebilir her monitörde çıkar o kadar ama sağ alttaki devasa yani hiç normal değil.

Memnun kalmadım diyip iade edebilirsin. 15 gün geçmediyse
Daha dün aldım ama media market kutu açıldığı için iade almıyormuş

kutusunda üründe herhangı bır hasar olmadıgı surece 14 gun ıcınde gecerlı sebebler ile (sızınkı gecerlı) ıade alırlar
birde keske arastırıp alsaymıssınız :D

Öyle bir olay yok aynı şekilde kutulayıp iade edebilirsin. 15 gün içinde iade edebiliyor olmak senin yasal hakkın iade almıyorlarsa tüketici hakem heyetine başvur ki sanmıyorum media markt öyle bir şey yapmaz.

Ayrıca kutuyu açmadan memnun kalıp kalmadığını anlamanın bir yolu yok. Kim söylemişse sallamış biraz gibi geldi.

Öyle bir olay yok aynı şekilde kutulayıp iade edebilirsin. 15 gün içinde iade edebiliyor olmak senin yasal hakkın iade almıyorlarsa tüketici hakem heyetine başvur ki sanmıyorum media markt öyle bir şey yapmaz.

Ayrıca kutuyu açmadan memnun kalıp kalmadığını anlamanın bir yolu yok. Kim söylemişse sallamış biraz gibi geldi.
İade almıyorlar servis değerlendiriyormuş öyle diyorlar servise göndersinler ben iade talep ediyorum ayıplı ürün diye

İade almıyorlar servis değerlendiriyormuş öyle diyorlar servise göndersinler ben iade talep ediyorum ayıplı ürün diye
Hocam bu konu hakkında ayrı bir konu açarsan daha detaylı yardımcı olurlar forumda. Tecrübeli arkadaşlar vardır diye düşünüyorum.

Mağazadan gidip satın aldığını da belirt.

Sen direk cayma hakkımı kullanmak istiyorum diyeceksin ürün problemliyse bile garantiye gitmeden iade almaları lazım tüketici haklarını oku veya dediğim gibi konu aç sana mağazaya gidip ne söylemen gerektiğini falan anlatırlar.

Birde aynı mağazaya iade etmen gerekmiyor diye biliyorum biri sorun çıkardıysa başka bir mağazayı deneyebilirsin. Ürünün problemini hiç dillendirmeden ama sadece iade etmek istiyorum memnun kalmadım diyerek.

Üründen bağımsız Mediamarkt, Vatan ve İtopya gibi yerlerden ürün almayın. Diğerleri de muazzam değiller, ama daha anlayışlılar.
Monitör gibi ürünleri ayrıca Amazon'dan almanızı öneririm.

Geri