Hangisi ana hangisi yan sizin içinEvet ktc yi aldım , aoc u27g4r da duruyor .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bide nasıl öberir misin bende düşünüyorum da
Hangisi ana hangisi yan sizin içinEvet ktc yi aldım , aoc u27g4r da duruyor .
Vade farklı al hocam istersen sitedenTeşekkürler hocam, şöyle bir sıkıntı var sadece taksitli almam lazım vade farksız olarak o zaman da fiyatı 14 bine geliyor. Trendyol ile alışveriş yapmayı da tercih etmiyorum. Hani 14 bine çıkınca belki o civarlara daha iyileri vs vardır diye de sormak istedim.
Ktc h27t22c aldım iade edip bunu almaya değer mizamanında incehesapta satılan ve o zamanki fiyatıyla rakiplerini yok eden o monitör geri gelmiş. fiyatı enflasyona, dolara ve her şeyin artışına bakarsak normal düzeyde artmış ileride kampanyalara girebilir bu fiyatıyla da bence alınabilir. ramazan ayında 2k monitör almış olmasam şuan buna çökerdim...
Kendi sitelerinde 11.999 TL yapmışlar çökmelik fiyat.
![]()
KTC H27E6 27" 320Hz 1ms QHD IPS Gaming Monitör
KTC H27E6 27" QHD 320Hz Fast IPS gaming monitör ile ultra akıcı oyun deneyimi. 1ms tepki süresi ve yüksek yenileme hızıyla rekabette öne geçin.teknoklik.com
12.999 TL 9 AY VADE FARKSIZ TAKSİT !
https://www.n11.com/urun/ktc-h27e6-...hz-oyuncu-monitoru-112534439?magaza=teknoklik
link :
@Tayfunns hocamdan detaylı incelemesi :
Bilmeyenler için BOE, dünyanın en büyük panel üreticilerinden birisi. MSI ve Asus sık sık bu markanın panellerini kullanıyor. Bu panel de arka aydınlatma tümleşik değil. Yani marka kendi arka aydınlatmasını kullanmış.
- Panel modeli: BOE ME270QHB-NF8
- Okside tft (a-si tft den kaliteli)
- Native 300Hz
- 8 cof (gayet iyi)
Renk gamutu
%162srgb volume, %98.5 Adobe RGB coverage ve %95 DCI-P3 çıkıyor bir incelemede. İki farklı...
- Tayfunns
- Cevaplar: 7
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri