Evet hocam mesh kasa.almışken komple kasaya fan almak istiyorum 9 adet daha güzel gözükmesi içinegzoz 1 tane yeter ztn öndekilerin yanına 2 tane daha al kasan mesh kasadır büyük ihtimalle ztn
üst taraf egzoz daha mantıklı olmaz mı nie 1 intake 1 egzoz
core parking ? kimsenin aklına gelmedi heralde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
daha takıksan fan spacer kullanırsın
üst taraf egzoz daha mantıklı olmaz mı nie 1 intake 1 egzoz
ks 9 adet takcam demiş demek ki altada takıcak o durumda üst fanlar egzoz olur alt fanlar ise intake olurnoctua makalesi kanka bence bizden iyi biliyorlardır![]()
kasaya sığıyorsa al 9 adet çoğu mesh kasaya sığmaz o kadar kontrol et
Hocam pek bilmem pc işlerinde bu dediğiniz ne oluyor anlamadım açıkcası
core parking ? kimsenin aklına gelmedi heralde
daha takıksan fan spacer kullanırsın
![]()
MSI MAG Forge 320R Bilgisayar Kasası
MSI MAG Forge 320R Bilgisayar Kasası detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Kasa bu hocam sığıyor 9 adet.
Hocam pek bilmem pc işlerinde bu dediğiniz ne oluyor anlamadım açıkcası![]()
alt intake üst egzoz yaparsın o zaman en iyi öyle oluyo ztn![]()
MSI MAG Forge 320R Bilgisayar Kasası
MSI MAG Forge 320R Bilgisayar Kasası detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Kasa bu hocam sığıyor 9 adet.
Hocam pek bilmem pc işlerinde bu dediğiniz ne oluyor anlamadım açıkcası![]()
Bakalım hocam daha çok var öbür aya öbür ay ola hayır ola.alt intake üst egzoz yaparsın o zaman en iyi öyle oluyo ztn
ha bide kasada alttaki fanlar kötü durmasın istersen reverse blade alBakalım hocam daha çok var öbür aya öbür ay ola hayır ola.bu arada ben yanlış yazmışım öbür ay demişim haziran olucak dı ne öbür ayı ya
![]()