Çok pahalı olmayan android tv istiyorum ne almalıyım

Reaksiyon skoru
25
Bütçem maks 10.000 Tl bu fiyata alınabilecek en fp tv yi önerirseniz sevinirim ve bilindik markalardan istiyorum dijitsu yada sunny gibi servisleri ile uğraşacağım markaları istemiyorum.
TCL 32S59K Full HD 32 bu modeli buldum sizce nasıldır(Android tv olması önemli)

merhaba öncelikle artık full hd tv alınmaz yazık günah o para full hd tv cihazlara verilmez 4k cihazlara bakın derim bütçenizin üzerine biraz daha ekleme yaparak 4k tv alın derim ben seg veya vestel ikiside verstelin ürünleri yıllardır kullanıyorum evimde en ufak sorun yaşamadım hem tv hemde servis konusunda üstüne tanımam diyebilirim bilindik marka örnek vermek gerekirse samsung lg evimden içeri giremez dünyanın parasını vericem piksel ışık sızması olucak buda bilmem kaçtaneye kadar normal diyip değişim olmayacak vestel geliyor piksel testi ışık sıçması hepsini gözünüzün önünde yapıyor bunuda alırken mutlaka gelen servise belirtin yapın ve öyle alın iyi günler dilerim

Bütçem maks 10.000 Tl bu fiyata alınabilecek en fp tv yi önerirseniz sevinirim ve bilindik markalardan istiyorum dijitsu yada sunny gibi servisleri ile uğraşacağım markaları istemiyorum.
TCL 32S59K Full HD 32 bu modeli buldum sizce nasıldır(Android tv olması önemli)
TCL bilindik markani diye sorarsan YD belkide bizde değil diğer markalarada bakabilirsin herkes sorun sıkıntı yaşayacak diye bir şey yok serviste

Geri