Öyle hocam downgrade bile sayılırda 9070xt ile 10fps ya var ya yok arada ama 9k fark var. 9070xt alasım kaçtıgerek yok bence bu upgrade bile sayılmaz
tam tv yanı mitx kartıKart oyun anlamında 5070 den daha iyi. Ayrıca xt olan modelden neredeyse 100w daha az güç tüketiyor. Tam bir sleeper. Net alınır kullanılır
5070 i geçiyor oc ile 5070 ti ın arkasında kalıyorÇok iyi fiyat, ben RX 9070'i daha çok seviyorum. 220w TDP değeriyle 650w güç kaynaklarıyla çok rahat çalışır. Fiyatı çok çok uygun, RTX 5060 Ti fiyatına RTX 5070'e yakın performans gösteren kart satıyor adamlar.
iki üst yorumumu okursan ne olduğunu kolaylıkla anlayabilirsinSatıcıyı gözüm tutmadı;
10 takipçili instagram hesabı
Alıntıyı görüntüle
N11'deki süresi 0-1 yıl, ticari ünvanı şahıs adı.
Alıntıyı görüntüle
Bol bol "memnun kaldım" şişirme yorumları arasında "ikinci el" ve "faturasız" şikayetleri mevcut.
Alıntıyı görüntüle
Ben kendi gözlemimi yaptım.iki üst yorumumu okursan ne olduğunu kolaylıkla anlayabilirsin![]()
hocam tam almaya yeltendim yeni sisteme koyacaktım içime öyle bi his düşürdünüz ki alasım kaçtı gözüm korkmadı değilSatıcıyı gözüm tutmadı. Mağazası sanki sahte gibi hissettim. Google'da da pek bir şey çıkmıyor;
10 takipçili instagram hesabı
Alıntıyı görüntüle
N11'deki süresi 0-1 yıl, ticari ünvanı şahıs adı.
Alıntıyı görüntüle
Bol bol "memnun kaldım" şişirme yorumları arasında "ikinci el" ve "faturasız" şikayetleri mevcut.
Alıntıyı görüntüle
benim de aynı vallahocam tam almaya yeltendim yeni sisteme koyacaktım içime öyle bi his düşürdünüz ki alasım kaçtı gözüm korkmadı değil