nhunter
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
Bu alınmaz mı?
Bu alınmaz mı?
Hocam spamla bende 5dk sonra alabildimAlıntıyı görüntüleYav sepetti kaldı alamadım beee az önce öylesine onaylaya bastım adres kısmına geçti geri attı dalga geçiyo
Sağolun hocamgayet iyi sıfırı 10 civarında
devam edin hocam denemeye ben de bu sekilde alabildim. atiyor en sonunda onay kisminaAlıntıyı görüntüleYav sepetti kaldı alamadım beee az önce öylesine onaylaya bastım adres kısmına geçti geri attı dalga geçiyo
Ben çektim 64gb ddr5 18bin tl ye cok şükürGSKILL 32GB (2x16GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 32GB (2x16GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
GSKILL 16GB (2x8GB) Flare X DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 16GB (2x8GB) Flare X DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V DDR4 3600MHz CL18 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V DDR4 3600MHz CL18 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
aynı şekildeyim hocam ddr5lerin indirimlilerini görmedim onlarda indirim yok diye sistemi bari ddr4 toplarım diye aldım 5 ler varmış görmemişim kaldı elimdeUlan ddr4 aldım da ddr5 i alamadım neyse biraz bekletir satarız vatan sağolsun![]()
Bu ram çok güzel duruyor bı ara elim gitti ramleri RGB ile değiştirsemmi sitede vazgeçtim baya iyi duruyoroldu be oldu. sans bir kere de bize gulsun![]()