❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Ramler düşme sinyali verdi demekki vatan keyfine hayrına dağıtmaz bu fiyattan vardır bir bildikleri sahibindende kimse almaz 2 katına(aklı olan)
Epey söylenti döndü zaten OpenAI'nın parası yok sözleşme gerekliliklerini yerine getiremedi diye ama Vatan bunu ara ara yapıyor. Geçen yazki ucuza 5070ler RX9070XTler, sonra geçen ayki ram ve şimdiki ram. Muhtemelen belli bir ödeme planıyla alıyorlar, ödeme dönemi gelince de zarar etmeden elden çıkarıyorlar.

mağazaya gittim fakat mağazadakileri de onlinedan satmışlar RAM’ler oradaydı satış faturalarini gösterdi adam
Online değil de telefondan satıyorlar mağaza stoklarını. Ödemesi de telefondan alınabiliyor yani mağaza uzaktan satıyor gibi oluyor. İşini bilen fırsatçılar oradan saldırmıştır mağazaya gitmeden.

bence yine hata değildi ama bu sefer çok hızlıydı vatana birileri sağlam bot kurmuş ben kolay kolay çöktüğünü hatırlamıyorum vatanın
Bir ihtimal olur da tekrar indirime girerse diye yapmışlardır :D botçu reisler işi şansa bırakmıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dışarıda yakalandım cüzdanıda almamışım 2 tane ddr4 alabildim daha sonra ddr5ler geldi limitsiz kartlar kaldı yanımda :( webten sanal açarken site kilitlendi
QR ile alsaydınız, mobil bankacılıkla.

Bir ihtimal olur da tekrar indirime girerse diye yapmışlardır :D botçu reisler işi şansa bırakmıyor.
siteyi çöktürdüler şaşırttı, vatan sağlam ciro yapıyor bu ram kampanyalarıyla yüksek ihtimal nakit lazımdı yine veya teşhir ürünlerdir

Telefondan şuan için ramler için sipariş oluşturamıyorlarmış arkadaşlar. Boşuna sıra beklemeyin.

İstanbul Maltepe mağazasını aradım fiyatlarda hata var sistemi kapattık gibi bir şey söyledi haberiniz olsun iptal olabilir.

Mağaza stokları online ile ortak arkadaşlar, gittim stokta var yazan mağazaya adam ddr5 ram yok dedi sistemden de baktı yoktu
aşırı saçma ya deposunda ram duruyo internet satışına verceklermiş xd

Aradım (RAMLER) için sipariş alamıyoruz dedi iptal olanlardan felan bişiler cıkabilir tekrardan gözünüzü acın bugün

Biraz kestireyim dedim yine kaçırmışım, geçenlerde 12 de yattım, 12:10 da indirim olmuş. Diğerini de kaçırmışım. Sanırım vatanpc nin ramları bana nasip olmayacak.
Halbuki program 06:06 da bildirim vermiş. :cry:

1776703344807.webp

Geri