Arıyosanız boşa aramayın stokta gözüküyorsa bile faturaları kesilmediği için gözüküyormuş, yani stokta yok mağzalarda da.sırada 60 kişi bekliyomuş :![]()
Zaten düşecek o %100 garanti. Çok değil 7-8 ay önce 2x16GB 6000 CL30 kitler 3500 e düşüyordu yüzüne bakmıyordu millet.Buna katılıyorum vatan gibi paragöz firma yok ilkinde hatadır dedik ikincisi olduğuna göre ram fiyatları düşecek.
alksdkljasjkdkjlasdMağazadan aldım beyler iyi midir?
ben aldım hocamMapazadan alan var mı
7 Ay önce tanesi 2.416 ya satılan ramden iki tane alsan 4832 TL yapıyormuş. şimdi aynı rami 13 e satıyorlar fiyat çok iyi diye kapış kapış gidiyor. aslında ram piyasası düşünce bu fiyatların da çok daha aşağısına alacağız. o zaman sistemi 128 gb yapacağımBuna katılıyorum vatan gibi paragöz firma yok ilkinde hatadır dedik ikincisi olduğuna göre ram fiyatları düşecek.
Açıklama fena yardı xdd DDR5 nandlarının en iyilerini barındırıyor viper venomlar ve daha ucuzdu 2x16 3500 liraya satılıyordu krizden önce7 Ay önce tanesi 2.416 ya satılan ramden iki tane alsan 4832 TL yapıyormuş. şimdi aynı rami 13 e satıyorlar fiyat çok iyi diye kapış kapış gidiyor. aslında ram piyasası düşünce bu fiyatların da çok daha aşağısına alacağız. o zaman sistemi 128 gb yapacağım
Alıntıyı görüntüle