❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Altın kural müşteri hizmetleri aranmaz.
Ben ihtiyacım olduğu için almıştım öyle birini gönderip diğerini iptal ederlerse THH'ye veririm artık yapacak bir şey yok, vermek de istemiyorum hiç bu adamları umarım mecbur kalmam...

Sivas mağazasına gelen varsa Burdan geldiğini söylesin tanışalım :) Ramlerin çoğu duruyor. Burda olmayanı da başka şubeden çekiyorlar. Almak isteyen varsa buradayım. OEM de oturuyoruz.
Adapazarindan Sivas'a geliyoruz

Bu sefer vatana bot atmışlar ilkinde alanlar daha rahat almıştır
Ddr5 alamadım ben felaket hızlı bitti bu akşam fiyat anomalisi kölesi yazdırıcam tokenlar yenilendi

• Beğen
Reaksiyonlar: Perk
Ben ihtiyacım olduğu için almıştım öyle birini gönderip diğerini iptal ederlerse THH'ye veririm artık yapacak bir şey yok, vermek de istemiyorum hiç bu adamları umarım mecbur kalmam...
Satış sözleşmesinde Vatan Bilgisayar siparişleri iptal etme hakkını saklı tutar ibaresini satın alarak onaylıyorsunuz. Hiçbir şey olmaz.

Sivas mağazasına gelen varsa Burdan geldiğini söylesin tanışalım :) Ramlerin çoğu duruyor. Burda olmayanı da başka şubeden çekiyorlar. Almak isteyen varsa buradayım. OEM de oturuyoruz.
çalışan mısın :D

Satış sözleşmesinde Vatan Bilgisayar siparişleri iptal etme hakkını saklı tutar ibaresini satın alarak onaylıyorsunuz. Hiçbir şey olmaz.
Tüketici haklarına aykırıysa satın aldığımda amuda kalkacağını beyan et istiyorsan farketmez.

Arkadaşlar, müşteri hizmetlerini aradım. 2 adet XPG 8GB (1x8GB) Spectrix D35G RGB DDR4 3200MHz CL16 RAM almıştım. Stok sayısından fazla sipariş olduğu için bir tanesi iptal edilebilirmiş. Çok saçma değil mi ya? İnşallah iptal olmaz da ne bileyim, biraz keyfim kaçtı.
aynısı bir önceki indirimde oldu destek bölümünden ve çağrı hattını arayarak iptal olanın yerine farklı bir model göndermelerini istedim o sipariş iptal edildi teke düştü ama telefondan farklı bir model için sipariş verdirdiler 1 adet aynı şekilde işlerse talep oluşturursunuz

Geri