50k sıfır veya ikinci el laptop önerisi

4000 serisi LOQ'larda yanma sorunu yok muydu bu modelinde sorun yoksa mantıklı.

Verimi yüksek olduğu için oyun tarafında kaybediyorlar hocam. HX işlemciler ısınma ve yüksek watt çekmesinden dolayı çok daha güçlüler.
12 aydır sorun yaşamadığına göre düzeltilmiş seridir.

hp victus s0003nt vereyim 4070 r7 7840hs tertemiz 1 yıl garantili daha
Allah kurtarsın Victus kullanıcısı olarak Victus serisine girmenizi önermem hani sensör sorunu yaşamasanız bile ne zaman yaşabilirim diye korkmak bile başlı başına sorun.

üstteki 4070 Lenovoda Samsuns 990 pro var aktif 11 12 bin tl bir de ekranı %100 srgb o bölgede yaşasam 46 47 zorlar alırdım.

güncel olması için 5060 lara bakmıştım ama buda iyimiş ama pg yok ve şehrimde değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

üstteki 4070 Lenovoda Samsuns 990 pro var aktif 11 12 bin tl bir de ekranı %100 srgb o bölgede yaşasam 46 47 zorlar alırdım.
soru cevapda 47 son fiyat demişler

Allah kurtarsın Victus kullanıcısı olarak Victus serisine girmenizi önermem hani sensör sorunu yaşamasanız bile ne zaman yaşabilirim diye korkmak bile başlı başına sorun.
Her ürünün bi sorunu var şu an servis %99 çözüyor hiçbir sorun bırakmıyor o yüzden kafayı bu kadar takmamak lazım loqlarda anakart asusda lehim atması bu kafayla bilgisayar almayın hocam 😂

Her ürünün bi sorunu var şu an servis %99 çözüyor hiçbir sorun bırakmıyor o yüzden kafayı bu kadar takmamak lazım loqlarda anakart asusda lehim atması bu kafayla bilgisayar almayın hocam 😂
Valla kendi Victusum da 4 yaşında 3. yılında SSD yandı ekranda mavilik oluştu şimdi de düzenli bakım yaptırmama rağmen ekran kartı sıcaklığı aşırı olduğundan kendini kapatıyor valla her bilgisayarda 1 tane sorun çıkması gerekirken tüm sorunların hepsi bende oluyor. Kafaya koydum kroniği olmayan ya da işlemcisi güçlü bir cihaz alacağım ki kroniği sorun olmasın.

Geri