❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Bu üründe bende onay bekliyorum onaylananlar var mı? Aynı saatte ddr4 te aldım o onaylandı.
Açık ara en iyi fırsat buydu 48'lik fena kaçtı umarım onaylanır

İşin komiği rami böyle gelen tek kişi ben olabilirim
daha komiği vatan bu ürüne teşhir değil (kutusu da aşırı hasarlı) kargo da soğutucusu çıkmıştır servise gönderelim dedi
ben de ucuza aldığım için teşekkür edip kabul ettim :kekw:
İlk kez böyle görüyorum ya şaşırdım kargocular top oynadı herhalde

Namussuz sepettende gitmiyor ah bir bug olsa sunuda alsam 🤣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Açık ara en iyi fırsat buydu 48'lik fena kaçtı umarım onaylanır
İnşallah onaylanır hocam bende bekliyorum yarın olmadı mh arayıp subeden alabilir miyim diye soracağım.

Ekler

• IMG_0567.webp
    IMG_0567.webp
    80.5 KB · Hit: 180
Namussuz sepettende gitmiyor ah bir bug olsa sunuda alsam 🤣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnşallah onaylanır hocam bende bekliyorum yarın olmadı mh arayıp subeden alabilir miyim diye soracağım.
10kydı sanırım bunun fiyatı başta 14k'ya çektiler herhalde daha sonra :D :D

kazansınlar canını çıkarıyor vatan adamların
Tabi kazansınlar ama mağaza çalışanının tavırlarını görsen kavga ederdin muhtemelen. Onca yol gittik stok durumuna bakmadan satmıyoruz demek nedir. İkincisi çalışanların çoğu yaptıkları işi bilmiyorlar çoğu defa birden fazla açıklama yapıyoruz.

Vatan ilk indiriminde ayda yılda bir denk gelir demiştik.
Artık adamlar bir günde Türkiye ram piyasasını değiştiriyor, fiyat algımız yok oldu :D :D :D

Hocam ben mağazadan 16x2 6400 beyaz aldım. Birde internetten 32x2 6000 MHz aldım. Banka hesabından ikisininde parasını çektiler. 6400luk olan elimde şuan onun ücreti de provizyonda 6000 MHz olanın ücretinde provizyonda yani onu da aldım onu da aldım göndermeleri lazım 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,642
Üyeler
193,099
Son üye
un1nvited
Geri