bende o yüzden sordum zaten fiyatları şişirmişler 60 70 etmeyecek kasalara 60 70 yazmışlardüzgün sistem yok piyasada
![]()
IMOLA-5060Ti / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
IMOLA-5060Ti sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 5060 Ti ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
![]()
Game Garaj ModArt Elite S53 AMD R5 7500F 16GB RAM 500GB SSD RTX5070 FreeDOS - Fiyatı, Yorumları
ModArt Elite S53 AMD R5 7500F 16GB RAM 500GB SSD RTX5070 FreeDOS yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
anakartı kötü anakart önemli bu hiçbir işime yaramaz stock tüketmek için dizilmiş leş gibi sistem9 Taksit seçeneği mevcut. https://www.trendyol.com/game-garaj...nership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership
8gb kartı bedava verseler almam şimdiki kullandığım bile 12 gbSıfırda 5060ti 8gb sistemler var ama ilgilenirsen 50bin civarına 2. elde birkaç aylık garatnili 5070 li birçok kasa var
Hocam anakart dışında bir kusuru yok 9 taksit fırsatı var. Bir müddet idare eder sizi ram ve ssd upgrade yapmak istediğinizde değiştirebilirsiniz.bende o yüzden sordum zaten fiyatları şişirmişler 60 70 etmeyecek kasalara 60 70 yazmışlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
anakartı kötü anakart önemli bu hiçbir işime yaramaz stock tüketmek için dizilmiş leş gibi sistem
8gb kartı bedava verseler almam şimdiki kullandığım bile 12 gb
anakartı değiştiremem çünkü bu sefer garantiyi bozarlar en az 2 sene kullanmam lazım bi de anakart için bütüm sistemi dağıtıp toplamak lazım bir ton iş kim uğraşıcak soğutucu kötü olsaydı hallederdim anakart sıkıntı overclok yapamayız bir şey yapamayız stock 2 sene kullanmaya dayanamam ben onuHocam anakart dışında bir kusuru yok 9 taksit fırsatı var. Bir müddet idare eder sizi ram ve ssd upgrade yapmak istediğinizde değiştirebilirsiniz.
Güç kaynağıda kötü değil soğutucusu da kötü değil. Dediğim gibi sadece tek m2 ssd desteği olan anakartta 512 ssd kullanmaları hoş olmamış.
7500f oclesende pek bir şey fark etmez 7500 f zaten idarelik olur bu sisteme 50 civarı tek tek toplasan da en fazla bu kadar olur ya kasadan kisacaksin ya ssdden ya d anakarttanbende o yüzden sordum zaten fiyatları şişirmişler 60 70 etmeyecek kasalara 60 70 yazmışlar
anakartı kötü anakart önemli bu hiçbir işime yaramaz stock tüketmek için dizilmiş leş gibi sistem
kasadan soğutucudan kıssalarmış yiyimiş anakart kötü seçim stock eritmek amaçları büyük ihtimal satılmayan anakartı sisteme takıp geçmişler o kadar para istiyorlar bari 650 koysunlar içine onun dışında 58e bu var sence nasıl https://www.trendyol.com/game-garaj...gb-120mm-sivi-sogt-freedos-oyunc-p-11107560507500f oclesende pek bir şey fark etmez 7500 f zaten idarelik olur bu sisteme 50 civarı tek tek toplasan da en fazla bu kadar olur ya kasadan kisacaksin ya ssdden ya d anakarttan
Ekran kartını 5060 ti a çekersin anca öyle belki X3D işlemci bulursun yoksa bu fiyata en fazla düşecek 5070+245kf
Şu 5070 sistem daha ucuz değil miydi ya ben mi yanlış hatırlıyorumdüzgün sistem yok piyasada
![]()
IMOLA-5060Ti / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
IMOLA-5060Ti sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 5060 Ti ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
![]()
Game Garaj ModArt Elite S53 AMD R5 7500F 16GB RAM 500GB SSD RTX5070 FreeDOS - Fiyatı, Yorumları
ModArt Elite S53 AMD R5 7500F 16GB RAM 500GB SSD RTX5070 FreeDOS yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Hocam tek olay gb değil veri yolu genişliğide önemli veri yolu geniş 8gb bi kart veri yolu dar bir 12gb dan da iyi iş çıkarabilir bunu biraz araştırarak ve kıyaslayarak alman lazımbende o yüzden sordum zaten fiyatları şişirmişler 60 70 etmeyecek kasalara 60 70 yazmışlar
yok 8gbı bana böyle savunamazsın her türlü kötü zayıf 3060 bile dandirik bir oyunda low grafikte 11 buçuk vram tüketebiliyor oyunlarda optimizasyon oldugunu sana kim söyledi gb güç önemli bu yüzden saf güç önemli benim için dlss falan boş teknoloji oyunlarda adam gibi çalışmıyor bileHocam tek olay gb değil veri yolu genişliğide önemli veri yolu geniş 8gb bi kart veri yolu dar bir 12gb dan da iyi iş çıkarabilir bunu biraz araştırarak ve kıyaslayarak alman lazım
çünkü ssdsi 500gbŞu 5070 sistem daha ucuz değil miydi ya ben mi yanlış hatırlıyorum