Hazır sistem önerisi

Dwayne

80+ Silver
Reaksiyon skoru
576
Bütçe
50000
50bin lira civarında hazır sistem önerisi istiyorum ekran kartı nvidia olmak zorunda 8gb olmazsa iyi olur bütçeyi birkaç bin aşabilirim

Sıfırda 5060ti 8gb sistemler var ama ilgilenirsen 50bin civarına 2. elde birkaç aylık garatnili 5070 li birçok kasa var

düzgün sistem yok piyasada

bende o yüzden sordum zaten fiyatları şişirmişler 60 70 etmeyecek kasalara 60 70 yazmışlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

anakartı kötü anakart önemli bu hiçbir işime yaramaz stock tüketmek için dizilmiş leş gibi sistem

Sıfırda 5060ti 8gb sistemler var ama ilgilenirsen 50bin civarına 2. elde birkaç aylık garatnili 5070 li birçok kasa var
8gb kartı bedava verseler almam şimdiki kullandığım bile 12 gb

bende o yüzden sordum zaten fiyatları şişirmişler 60 70 etmeyecek kasalara 60 70 yazmışlar

anakartı kötü anakart önemli bu hiçbir işime yaramaz stock tüketmek için dizilmiş leş gibi sistem

Hocam anakart dışında bir kusuru yok 9 taksit fırsatı var. Bir müddet idare eder sizi ram ve ssd upgrade yapmak istediğinizde değiştirebilirsiniz.
Güç kaynağıda kötü değil soğutucusu da kötü değil. Dediğim gibi sadece tek m2 ssd desteği olan anakartta 512 ssd kullanmaları hoş olmamış.

Hocam anakart dışında bir kusuru yok 9 taksit fırsatı var. Bir müddet idare eder sizi ram ve ssd upgrade yapmak istediğinizde değiştirebilirsiniz.
Güç kaynağıda kötü değil soğutucusu da kötü değil. Dediğim gibi sadece tek m2 ssd desteği olan anakartta 512 ssd kullanmaları hoş olmamış.
anakartı değiştiremem çünkü bu sefer garantiyi bozarlar en az 2 sene kullanmam lazım bi de anakart için bütüm sistemi dağıtıp toplamak lazım bir ton iş kim uğraşıcak soğutucu kötü olsaydı hallederdim anakart sıkıntı overclok yapamayız bir şey yapamayız stock 2 sene kullanmaya dayanamam ben onu

7500f oclesende pek bir şey fark etmez 7500 f zaten idarelik olur bu sisteme 50 civarı tek tek toplasan da en fazla bu kadar olur ya kasadan kisacaksin ya ssdden ya d anakarttan

Ekran kartını 5060 ti a çekersin anca öyle belki X3D işlemci bulursun yoksa bu fiyata en fazla düşecek 5070+245kf

7500f oclesende pek bir şey fark etmez 7500 f zaten idarelik olur bu sisteme 50 civarı tek tek toplasan da en fazla bu kadar olur ya kasadan kisacaksin ya ssdden ya d anakarttan

Ekran kartını 5060 ti a çekersin anca öyle belki X3D işlemci bulursun yoksa bu fiyata en fazla düşecek 5070+245kf
kasadan soğutucudan kıssalarmış yiyimiş anakart kötü seçim stock eritmek amaçları büyük ihtimal satılmayan anakartı sisteme takıp geçmişler o kadar para istiyorlar bari 650 koysunlar içine onun dışında 58e bu var sence nasıl https://www.trendyol.com/game-garaj...gb-120mm-sivi-sogt-freedos-oyunc-p-1110756050

Şu 5070 sistem daha ucuz değil miydi ya ben mi yanlış hatırlıyorum

Hocam tek olay gb değil veri yolu genişliğide önemli veri yolu geniş 8gb bi kart veri yolu dar bir 12gb dan da iyi iş çıkarabilir bunu biraz araştırarak ve kıyaslayarak alman lazım

Hocam tek olay gb değil veri yolu genişliğide önemli veri yolu geniş 8gb bi kart veri yolu dar bir 12gb dan da iyi iş çıkarabilir bunu biraz araştırarak ve kıyaslayarak alman lazım
yok 8gbı bana böyle savunamazsın her türlü kötü zayıf 3060 bile dandirik bir oyunda low grafikte 11 buçuk vram tüketebiliyor oyunlarda optimizasyon oldugunu sana kim söyledi gb güç önemli bu yüzden saf güç önemli benim için dlss falan boş teknoloji oyunlarda adam gibi çalışmıyor bile

Şu 5070 sistem daha ucuz değil miydi ya ben mi yanlış hatırlıyorum
çünkü ssdsi 500gb

https://www.hepsiburada.com/game-ga...kgelir&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate aklımda bu var ama psusu bomba olabilirmi aklıma tek orası yatmadı yorumlardada birisi cızırtı geliyor yazmış sizce ?

Geri