MSI CYBORG B13WKG-850XTRNN Alınır mı?

İsmini duymadın hiç laptop ilgim olmadığından nasıl kronik arızası falan varmı servisi falan

İsmini duymadın hiç laptop ilgim olmadığından nasıl kronik arızası falan varmı servisi falan

Servisi iyi diyorlar hocam bende alalı birkaç gün oldu ama alman markası yani kaliteli hissiyatı falan bütçeye göre. Şu anda bilinen bir kronik arızası yok sanırım duymadım, birkaç güne incelemesini yapacağım forumda

Tamamdır görüşlerini bekliyorum

YouTube'dan testlerine de bakabilirsiniz hocam, dün outlast trials girdik mesela arkadaşlarla 2 saat boyunca en yüksek ayarda 144 fps aldı ortalama ve sıcaklık 75'te sabitti genel itibariyle.

YouTube'dan testlerine de bakabilirsiniz hocam, dün outlast trials girdik mesela arkadaşlarla 2 saat boyunca en yüksek ayarda 144 fps aldı ortalama ve sıcaklık 75'te sabitti genel itibariyle.
Ben genelde cs ve squad tarzı oyunlar oynuyorum oynadın mı hiç veya oynuyormusun

rtx5050 diyor. Aman diyim. ayrıca cyborg modellerinde ekran kartı 45 watt oluyordu sanırım. aman aman

İlanınızda baktım Ekran Kartı Watt Değeri: 35W... kafayı yemiş bunlar :)

Son düzenleme:
rtx5050 diyor. Aman diyim. ayrıca cyborg modellerinde ekran kartı 45 watt oluyordu sanırım. aman aman

İlanınızda baktım Ekran Kartı Watt Değeri: 35W... kafayı yemiş bunlar :)
Teşekkür ederim bu fiyat aralığında önerebileceğiniz ürün varmı acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok değil ama incelemesini yapacağım için oynayıp ölçeceğim hocam
Tamamdır beklemekteyim

Evet alınabilir bu da msi kasası kullanıyor gamagaraj ve ekran kartı değeri de iyi, perşembe günü benim cihazın incelemesini yapacağım acelen yoksa bekle hocam karar verirsin ona göre, ama alınır yani slayer
Yo acelem yok beklemedeyim seni

Geri