7500F işlemciye COOL-FIX fan ve Claw’s JC12 yeterli mi?

Reaksiyon skoru
0
Bugün böyle bir sistem topladım ve sipariş ettim. Bütçemin bütün sınırlarını zorladım. Bilgisayarı yayın, render, oyun ve müzik prodüksiyon için kullanacağım fakat aklıma takılan şey fan oldu, hem ekstra masraf çıkaramayacağım hem de gözümden kaçtığı için fanı güncellemedim. Rampage cool-fix fan kullanacağım. Yanına en azından beni idare etmesi adına claw's JC12 termal macun sipariş ettim. Sizce en azından birkaç ay çok yüksek ısılar görmeden idare eder mi beni? Sonrasında kule tipi bir soğutucuya geçmeyi planlıyorum.

Ekler

• IMG_7254.webp
    IMG_7254.webp
    30.1 KB · Hit: 12
Bugün böyle bir sistem topladım ve sipariş ettim. Bütçemin bütün sınırlarını zorladım. Bilgisayarı yayın, render, oyun ve müzik prodüksiyon için kullanacağım fakat aklıma takılan şey fan oldu, hem ekstra masraf çıkaramayacağım hem de gözümden kaçtığı için fanı güncellemedim. Rampage cool-fix fan kullanacağım. Yanına en azından beni idare etmesi adına claw's JC12 termal macun sipariş ettim. Sizce en azından birkaç ay çok yüksek ısılar görmeden idare eder mi beni? Sonrasında kule tipi bir soğutucuya geçmeyi planlıyorum.
Kanka zaten sipariş etmişsin yapacak bir şey kalmamış bunu deneyimleyeceksin artık. Aldıklarını asla önermezdim o bütçelere daha iyilerini alabilirdin. Kasan mesh havalandırması güzelse zar zor idare edebilir. Oyun olsa tamamdı ama render falan dedin iş değişti. Sen deneyimleyeceksin. Stok fandan hallice bir soğutma performansa sahip gibi. Termal macun fena değil idare eder.

Son düzenleme:
60k’ya geldi bana toplamda. Çok fazla araştırdım ama bu bütçede çok seçenek göremedim. 5060 Ti 16 GB sistemlerde 70-75k’lara çıkıyordu. İşlemci ve SSD’yi güncelleyebilmek için B850M chipset aldım biraz da. Yıllardır Macbook kullanıyodum uzak kalmıştım bu kasa işlerinden, malum ülkede de hiçbir şeyin fiyatı sabit kalmayınca acele ettim biraz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,982
Üyeler
192,850
Son üye
fwimner
Geri