Çözüldü✓ Sanırım RX 9070 XT aldığıma pişman oldum

AMD yazılımından masaüstü ve küçük oyunlar için bütün ayarları default bırakıyorum, bir oyun yüklediğimde o oyun için yine AMD yazılımı üzerinden özel profil oluşturup fan eğrisi, UV, güç ayarlarını yapıp kaydediyorum oyuna girince o ayarları devreye sokuyor, çünkü her oyun her ayarda stabil kalmayabiliyor, birisi -80mv yi kaldırırken öteki -50den sonra çökebiliyor. Oyundan çıkınca her şey default olarak geri ayarlanıyor. Windows hızlı başlat bende de kapalı. Windows 11 güncel, AMD yazılımı güncel sıfır sıkıntı.
Önceden olan, her pc yi açtığımda ayarlarınız sıfırlandı mesajını artık görmüyorum Adrenalin' de. Hatta oyun içi istatistikler için yine MSI Afterburner kullanıyorum ama sıkıntı yaratmıyor. AMD yazılımından yine oyun içi katman ve kısayolları da kapattım.
Sürekli kendi kendine kapanan ve ayarları sıfırlayan yazılım şu an çok stabil bende aylardır. Sizde daha farklı sıkıntılar var ama bu şekilde ayar çekerek deneyin. AMD chipsetin de güncel olması faydalı olur.

Ben rx480, rx580 , 5600xt 6650xt kullandım ne yalan söyleyeyim bu zamana kadar hiç problem görmedim

Ben rx480, rx580 , 5600xt 6650xt kullandım ne yalan söyleyeyim bu zamana kadar hiç problem görmedim
Aynen ben de sorun yaşadım denemez. rx 570, 6650xt ve 9070xt mevcut. Rx 570 7 senedir bende, 6650 xt 4 sene civarı oldu sanırım, 9070 xt yi de 1 aydır kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada fiyat efsaneymiş. Ben de nitro+ var hazır sistemle 35e falan geldi galiba

Geri