Geçen sefer alamamıştım, bir haftadır epey'de fiyat takip ediyordum, bugün konudan bağımsız olarak n11'de stok görünce satın aldım. Satıcı Teknosa, bakalım ürün gelecek mi.
hacım cihaz hakkında teknik bir sorunla karşılaştın mı ? , tab plus modellerin hepsinde ekran yanması yada yamulması şikayeti var bu modelde düzeltmişler mi ?Hepsiburada da 18.7 bin tl iken o kadar düşmüş daha düşmez diye düşünüp bin tl kupon ile 17.7 bine almıştım alan arkadaşlar garanti süresine bakıp lenovo destekden düzelttirsinler satıcının aldığı tarihte başlıyormuş faturayı desteğe gönderip düzelttirebilirsiniz
Ekran yamulmasında ben dikkatli kullandım şuana kadar ama cihaz ince biraz dikkat etmek gerek 2 hafta oldu alalı ekranı beğendim sadece düşük parlaklık işlemciyi çok çalıştırmadan kullanmama rağmen 7-8 saat götürüyor pil yazılımda sorun yaşamadım şu anlık. Küçük telefondan sonra büyük ekran kullanmak çok güzel oluyormuş ayrıca.hacım cihaz hakkında teknik bir sorunla karşılaştın mı ? , tab plus modellerin hepsinde ekran yanması yada yamulması şikayeti var bu modelde düzeltmişler mi ?