Sonunda Evden Atıldım 😅

Dün gece aramızda bir gerginlik vardı. Yatsı namazını camide kılmamız konusunda ısrarcıydı; evde kılacağımı söylememe rağmen diretti. Sonunda gitmedim ve namazımı evde kıldım. Sabah namazında ise beni –hafif bir dürtme değil, bildiğin 3-5 tekme atarak– uyandırdı (hatta uyanmama rağmen devam etti zoruma gidende o zaten). Dün geceden gelen gerginliğin üzerine bu da eklenince tartışmamız büyüdü. Bugün de beni evden kovunca orayı terk ettim. Yaşananların sadece buzdağının görünen kısmı olduğunu bilmenizi isterim; ben iki tokat yiyip hemen çekip gidecek tiplerden biri değilim.
Namaz olayı tetikleyici denebilir o zaman , tabii ki kendi ailevi meselenizi anlatmayın ama genel durumu anlatmanız lazım çok mu darlıyorlardı bıktırıyorlar mıydı

Aleyküm Selam , İlk önce kendine idarelik bir şarj aleti al sonra iş aramaya başla eğer sorunu çözemiyorsanız , benim tavsiyem aileye fazla diklenmemek çünkü biliyorsun Türk ailelerin %99 cahil olduğu için kendi dediği olmadan iş yapmazlar af dile bir kaç yıl idare et kendi evine çık
Hocam sizde abartmayın şahsen bence Genelde suçlu çocuk olur çünkü çok prenses erkek var veya psikopatlık,alkol,sigara vs başlıyor sonra ailesi 2 laf edince trip atıp çıkıyorlar

şahsen benim durumum gibi gerçekten bir çok açıdan sorun yaşayan görmedim pek yani ya üvey aile yada ana baba ayrı gibi durumlarda oluyor ciddi şeyler

bugün konu açtığıma bakmayın neler neler varda anlatamam özel hayat sonuçta gerçi bi ara bir konuda yazdım forumdada silmiştim sonra onuda zaten neyse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence sweet bonanza oyna kazanırsan süper olur batarsan tam batmış olursun
YOOOOOOKKKKK XD

Hocam sizde abartmayın şahsen bence Genelde suçlu çocuk olur çünkü çok prenses erkek var veya psikopatlık,alkol,sigara vs başlıyor sonra ailesi 2 laf edince trip atıp çıkıyorlar

şahsen benim durumum gibi gerçekten bir çok açıdan sorun yaşayan görmedim pek yani ya üvey aile yada ana baba ayrı gibi durumlarda oluyor ciddi şeyler

bugün konu açtığıma bakmayın neler neler varda anlatamam özel hayat sonuçta gerçi bi ara bir konuda yazdım forumdada silmiştim sonra onuda zaten neyse
Benim memleketteki tecrübem bunlar oralar nasıl bilemem

Bence özür dileyin vs eve dönün.
Hocam 19 yaşından sonra insan gururuna yediremiyor hadi onu geçtim dediğinizi 16-17 yalında iken evden atıldığımdada yaptım ama dahada eziyorlar

İşe girmesindeki amaç ailesine laf vermemek + birikim yapmak bu ekonomide eve tabii ki çıkılmaz sadece gösterilen hürmet artar hem ne olacağı belli olmaz Allah hakkında hayırlısını nasip etsin
Babam Git çalış ayda 20K kira vereceksin bana diyor. (Oda kardeşimle paylaştığım bir oda için)

Kendim ev tutsam zaten 15-20K ya tutarım XD

Hocam 19 yaşından sonra insan gururuna yediremiyor hadi onu geçtim dediğinizi 16-17 yalında iken evden atıldığımdada yaptım ama dahada eziyorlar
Ben zor şartlara hazırım dersen kendi hayatını baştan kuracaksın çok eziyorlarsa ama benim tavsiyem dayanman sonuçta çoğu kişi bu tip sorunlar yaşadı

Babam Git çalış ayda 20K kira vereceksin bana diyor. (Oda kardeşimle paylaştığım bir oda için)

Kendim ev tutsam zaten 15-20K ya tutarım XD
O neymiş öyle üstüne faturaları da öde sen çalış sadece , şuan bence mantıklı olan masrafı paylaştırmak kendince giderleri hesap et

Namaz olayı tetikleyici denebilir o zaman , tabii ki kendi ailevi meselenizi anlatmayın ama genel durumu anlatmanız lazım çok mu darlıyorlardı bıktırıyorlar mıydı

(Sonra sileceğim bunları.)
Edit: Sildim

Ben zor şartlara hazırım dersen kendi hayatını baştan kuracaksın çok eziyorlarsa ama benim tavsiyem dayanman sonuçta çoğu kişi bu tip sorunlar yaşadı

O neymiş öyle üstüne faturaları da öde sen çalış sadece , şuan bence mantıklı olan masrafı paylaştırmak kendince giderleri hesap et
Bir ara yine benzer bir durumda Hesap ettim 5-6K mı ne tutuyordu (sana şöyle diyeyim şun üzerimdekiler hariç evde sadece 1 don ve 1 sweat’im daha var başka hiç bir şeyim yok Sen düşün)

Son düzenleme:
İşe gir psikolojin mefta olmadan ayrıl o evden

Para durumun ne olursa olsun bir süre işe gir birikim yap eve çıkmak için yoksa psikolojik durumun bozulursa daha beter olursun diyeceklerim bu kadar Allah kolaylık nasip etsin

İşe gir psikolojin mefta olmadan ayrıl o evden

Para durumun ne olursa olsun bir süre işe gir birikim yap eve çıkmak için yoksa psikolojik durumun bozulursa daha beter olursun diyeceklerim bu kadar Allah kolaylık nasip etsin
Ama işte Özgüven falan kalmadı hocam o onca şeyden sonra özelliklede 1.67 boyda bide 57kg zargana gibi olunca artık iyice çekinir oldum işe girmekten yani başkalarıda bu çalılamaz vs. Diyip şey yapar diye vs…

Yoksa 1.75 boyunda 67-70kg biri olsaydım 100 kere işe girip çıkmıştım tabi abartmayayaım ama bence Yurt dışına bile çıkmıştım başarılı biri olmuştum (başarı ne alaka diyeceksen Yazılımla uğraşıyorum bir çok fikrim veya projem var ama Hayata geçirmek için gereken para yok işe girseydim bunları geliştirebilirdim yani mesela çoğu şey Aİ ile alakalı dikirlerimin çünkü pşysayı şimdi Ai domine ediyor neyse ama RX 580 4GB ile nasıl yapayım yani Aİ çalıştırmak için vs en aızndan 3060 12gb lazım 2.el piysası zaten uçmuş neyse uzun konu boş ver) neyse işte öyle

Sa,

Ailemle zaten süregelen sorunlarımız vardı, detaylara girip uzatmayacağım. Dün geceden beri gergindim, sabah çıkan bir tatsızlık sonrası iyice tartıştık ve sonunda beni evden çıkardılar. Telefonumu alıp çıktım.

Daha önce de başıma gelmişti ama o zamanlar camiler 7/24 açıktı hem de yaşım küçüktü, birkaç gün sonra dönüyordum. Şimdi 19 yaşındayım ve artık kendi başımın çaresine bakmam lazım. Birikimim olsa bir yer tutar, iş bulup çalışırdım ama maalesef o da yok.

Şu anki durum şu: Cepte 1000 TL var, şarj aletini evde unuttum, telefonun şarjı %80. Eskiden olsa bu konularda tecrübeli olduğum için başkasına akıl verirdim ama son birkaç yıldır bu işlerden koptum. Şimdi ne yapmamı, nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?
bence 2 - 3 güne tekrardan buzlar erir ailenin seni bırakacağını sanmıyorum ama detayları bilmediğim için karışmak istemiyorum şuan yapabileceğin en mantıklı şey pansiyonlu yerlerde çalışmak olacak o yüzden sezon açılıyor iken antalya otel çalışanı fln en azından birikim yapana kadar

Dün gece aramızda bir gerginlik vardı. Yatsı namazını camide kılmamız konusunda ısrarcıydı; evde kılacağımı söylememe rağmen diretti. Sonunda gitmedim ve namazımı evde kıldım. Sabah namazında ise beni –hafif bir dürtme değil, bildiğin 3-5 tekme atarak– uyandırdı (hatta uyanmama rağmen devam etti zoruma gidende o zaten). Dün geceden gelen gerginliğin üzerine bu da eklenince tartışmamız büyüdü. Bugün de beni evden kovunca orayı terk ettim. Yaşananların sadece buzdağının görünen kısmı olduğunu bilmenizi isterim; ben iki tokat yiyip hemen çekip gidecek tiplerden biri değilim.
En sevdiğim aile tipi zorla dindar etmeye çalışan . Verdiğim tavsiye kulağıma daha da iyi geldi gir bi tarikata 5 vakit kılarsın orda hem xd

Kardeş git eşcinsellerin yanında kal. Hem bedavaya keyifde yaparsın :D

Şaka la şaka. Gitme sakın.
Git bir iş yeriyle anlaş gece de kalabileceğin iş yeri olsun. dəşarıda saçma adamlardan da uzak olursun.

Bence sweet bonanza oyna kazanırsan süper olur batarsan tam batmış olursun
1776779794041.webp

Geri