❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Stok sorunu varda direkt iptal oluyorsa 2 veya üstü ürün aldığınız için

iptalde gelmemiş onaylama da gelmemiş bana

ne ram üreticisi o kadar para kazanıyor ne vatan bilgisayar bizim milletimiz gerçekten karakter yoksunu ihtiyacım var bunlar yüzünden ram alamadık stok erittiler ddr5 sisteme geçmeye çalışıyorum öğrenci halimle piyasanın içine ediyorlar gerçekten
Bütçe ne kadar elimde 16gb var upgrade için ben de dün 32 aldım, 16 boşa çıktı

64gblik 28K olanı konu açıldığında alacaktım. Tam ödeme kısmına geldim, geçen ayki indirimde millet 96gb ramı 21kya aldı ben buna bu parayı vermem dedim sekmeyi kapattım :D
48 gblık iptal oldu. 64 gb 28k lık onaylandı. Ben de ilk 48 i almaya çalıştım hata verince diğerini de sepete ekledim. Sonra çıkaramadım ikisini birden almış bulundum. Dediğiniz gibi diğer fiyatları görünce çok da makul durmuyor.

2 3 alanlara vermişler 1 tane 32 aldık iptal gelmez umarım

biz konuyu erken gördük ddr5ler piyasada yoktu bile ddr4lerle iftarı açtık açanlara hiç iptal gelmemiş hep ddr5lere yani sonradan stokları eklenen ramlere gelmiş gibi hissettim
Evet ya başta hiç ddr5ler yoktu ihtiyacım yok diye kapatacaktım sayfayı tam 5ler geldi ortalık kaos sonra çöken site mi dersin sepete giremiyodum

Bu üründen en fazla 2 diye belirtirip sonra kategori diye kıvırmak pek doğru gelmedi bana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçen büyük çöküşte 2.elcilere laf atanları çarmıha gerip dolaştırdılar burda

Bu üründen en fazla 2 diye belirtirip sonra kategori diye kıvırmak pek doğru gelmedi bana
Aynı üründen en fazla 2 tane demek harbiden büyük yanlış max 1 tane denmesi gerekiyor 2de iptal geliyor çünkü önceki indirimdede sayılar aynıydı

Geri