🔥İndirim Bonnie Dana Etli Kedi Mamasi 10Kg 639₺🔥

Bu mama çok da iyi değil açıkçası. İçeriğin çoğu buğday mısır zaten, et kısmı da belirsiz "işlenmiş protein" diye geçiyor. Taurin koymuşlar ama yeterli değil aşırı az, üstüne bir de BHA BHT gibi çok tercih edilmeyen koruyucular var. Yani kedi aç kalmaz ama uzun vadede sağlıklı bir mama değil, ben olsam daha et oranı yüksek, içeriği daha temiz bi şeye bakarım. İçeriğin büyük bir kısmı bitkisel içerikli olduğu için çoğu kedi yemez bunu.

Ana içerikler:
İşlenmiş hayvansal protein, buğday, mısır, hayvansal yağ, mısır gluteni, işlenmiş sığır proteini

Diğer içerikler:
Şeker pancarı, ciğer aroması, tuz, keten tohumu, bira mayası

Fonksiyonel katkılar:
Taurin (1000 mg/kg), yucca, mannan oligosakkarit (MOS), beta glukan

Koruyucular:
Antioksidanlar: E320 (BHA), E321 (BHT)

Mineraller:
Demir, iyot, bakır, çinko, manganez, selenyum

Vitaminler:
Vitamin A (15000 IU/kg), vitamin D3 (1000 IU/kg), vitamin E (150 mg/kg), vitamin C (120 mg/kg), vitamin B1, B2, B3 (niasin), B7 (biotin), B9 (folik asit), B12, vitamin K3, kolin, kalsiyum pantotenat

Besin değerleri:

Protein %26, yağ %9, kül %8, lif %3, taurin 1000 mg/kg

Sokak kedileri için alınabilir. Aç kalacaklarına bunu yesinler yavrucaklar. Yine de burun kıvıran olabilir çünkü dediğim gibi protein içeriği yeterli değil. Hayvan kokusunda et bulamazsa burun kıvırır. Ayıptır söylemesi dışkı gözüyle bakar.
protein tozuyla aynı protein oranı var hepde 10 kat daha ucuz :D:unsure:

konu açamıyorum mesaj sayım yeterli değil birisi açarsa iyi olur insanların işi görülsün Getir Normalde Doritos Storm Flamin’ Hot Lime Süper Boy kişi başı 5 tane maksimum olarak bedavaya veriliyor. Minimum sepet tutarı sağlanması yeterli.
IMG_5785.webp

evdeki kısır kediye felicia verilir mi? yada varsa uygun fiyatlı güzel alternatif bekliyorum konudaki mamayı da sokak hayvanları için alıyorum yiyorlar açıkçası. Çöp eşelemelerinden iyidir gibi geliyor bana.

evdeki kısır kediye felicia verilir mi? yada varsa uygun fiyatlı güzel alternatif bekliyorum konudaki mamayı da sokak hayvanları için alıyorum yiyorlar açıkçası. Çöp eşelemelerinden iyidir gibi geliyor bana.
Evdeki kısır kediye üst segment ve gerekirse tahılsız mama verilmesi gerekiyor. Yoksa dışkı ve kum kaynaklı sorunlar çıkar. Bunlarla uğraşmaktansa faydasını gördüğünüz bir markada devam edin. Örneğin ben MERA tahılsız somonlu mama kullanıyorum.

hocam biliyor musunuz bilmiyorum Migrosta bide joker marka mamalardan var 1kg olarak satılıyor normalde onlardan alıyordumda bunuda severlermi acaba
evdeki kediler için biraz bütçeyi arttırmanızı öneririm bu kadar kalitesiz mamalar vermeyin hem renklendirici hem koruyucu hem yapay aroma verici hemde çok fazla tuz içeriyor özellikle böbrek sorunları ve idrar yapamama sorunları gözükür ilerde kilosu 60a geliyor ama ilerde veterinere 10.000tl fatura gelebilir özellikle evdeki kediler için size tavsiyem 1 seneyi geçiktir kedime verdiğim "gerçek et" içeren bir mama tercih edin 1.5kg paketleri 400tl mystic gurme ve tavuklu olanı tavsiye ederim ikiside severek kedim yiyor ve en azından et yiyor %10 taze %30 kurutulmuş et var kilosu buna göre pahalı ama sokak kedisi haricinde böyle mamalar vermeyin ev kedilerinize ilerde ciddi sağlık sorunlarıyla karşılaşırsınız

Royal canin 10kg ına 5k veriyom kaliteli diye, nasıldır bunun kalitesi sertifikası vs varmı.

Geri